Έμεινε στο μηδέν ο Πανθυρεατικός

Κυρ, 15/05/2022 - 18:31
Image

ΟΠανθυρεατικός στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική κατηγορία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0 με τον Πανγυθεατικό στο Άστρος.

Φωνές για την διαιτησία από την ομάδα του Άστρους που δεν της δόθηκε πέναλτι ενώ αγωνίζονταν και με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καπράνου στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Σχόλια επισκεπτών

μόνο ντροπή πλέον για την κατάντια της ομάδας.εχουμε περασει πλεον σε εποχες τριτοκοσμικες με τραμπουκισμους και χουλιγκανισμούς αλλης εποχης τα οποια ξεκινανε μεσα απο το γηπεδο και περνανε και στους απεξω. καντε κατι γιατι πλεον ουτε απεξω δεν θα περναμε. ας βγει καποιος επισημα να καταδικασει τα οσα γινανε.2022 στο αστρος να περιμενουν εξω απο το γηπεδο και να χτυπανε τους αντιπαλους.

Εσείς εκεί κατω που κάνετε την έδρα δυνατή, περιοριστε της καφρίλες και στηρίξτε την ομάδα γιατί αν ισχυουν αυτά που γράφει η πλευρα των φιλοξενούμενων, πηγαίνετε να προστατεψετε την ομάδα στο Γυθείο γιατί εκεί βλέπω να τουσ κάνουν τα ίδια και χειρότερα για αντίποινα. Όταν σπερνεις ανέμους , θερίζεις θυελες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio