Έκοψε την πίτα της η ΕΠΣ και η Μικτή Αρκαδίας στο Άστρος (pics,vid)

Παρ, 11/03/2022 - 11:18
Image

ΕΠΣ Αρκαδίας και οι Μικτές μας ομάδες Κ15 και Κ17 αμέσως μετά το τέλος των αγώνων τους με την Αργολίδα έκοψαν την πίτα τους σε εστιατόριο στο Άστρος με ευχές για μια καλή χρονιά με επιτυχίες και υγεία σε όλους.

Το δείπνο που ακολούθησε προ της κοπής της πίτας ήταν από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και τον Δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη ο οποίος βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό τονίζοντας πως το Άστρος και περιοχή στέκουν αρωγοί στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Στην κοπή πίτας βρέθηκαν ασφαλώς οι ποδοσφαιριστές των Μικτών μας ομάδων, τα προπονητικά επιτελεία, η διοίκηση της ΕΠΣ Αρκαδίας με τον πρόεδρο Σταύρο Γεωργόπουλο, παράγοντες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της Super League και του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης αλλά και η Δημοτική Σύμβουλος Αρετή Μπάρλα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας έκοψε την πίτα και μοίρασε ευχές στα παιδιά τονίζοντας τους την στήριξη του και επιπλέον δίνοντας τους τα εύσημα για το ήθος και την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν αναφέροντας πως η δουλειά θα συνεχιστεί με ορίζοντα το προσεχές μέλλον.

Από την πλευρά του Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης ευχήθηκε στα παιδιά υγεία και επιτυχίες λέγοντας πως ο Δήμος θα είναι στο πλευρό της Ένωσης και του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ενώ στα ευχές αλλά και χρήσιμες συμβουλές χάρισε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης και η Δημοτική Σύμβουλος Αρετή Μπάρλα έλαβαν αναμνηστικά δωρά από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρο Γεωργόπουλο ενώ υπήρχαν και δύο νικητές φλουριών (ένας από την Κ15 και ένας από την Κ17) που επίσης παρέλαβαν από ένα δώρο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα από τα παιδιά αλλά και με συζητήσεις με θέματα που αφορούν το Αρκαδικό ποδόσφαιρο με την ΕΠΣ Αρκαδίας και την περεταίρω αναβάθμιση του μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό κλίμα.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Video

Σχόλια επισκεπτών

Το τραπέζι ήταν προσφορά του ΔΉΜΟΥ αυτό διάβασαμε στην Διαύγεια δήμαρχε συγχαρητήρια αλλά έχουμε και εδώ ομαδες συλλόγους; που χρειάζονται τέτοιες εκδηλώσει;ς, αν και την όλη εκδήλωση έπρεπε να επομισθει η ΕΠΣΑ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ στα πλαίσια της φιλοξενίας ας το δεχθούμε αλλά έρχονται και εκδηλώσεις του Δήμου ομάδων και συλλογων θα θέλαμε την ίδια αντιμετώπιση γιατί τα χρήματά είναι των Δημοτών

Το τραπέζι έπρεπε να το πληρώσει η ΕΠΣΑ όχι ο Δήμος όσο και να προσπαθείτε να το κρυψεται ο κόσμος το έχει βούκινο και εσείς κύριοι του Δήμου κρυφό καμαρι παρακαλώ να το δημοσιεύσετε το σχόλιο όσο και να προσπαθείτε να το κρύψετε χειρότερα το κάνετε

Να εισαι αρωγος στο αθλητισμο του Δημου σου δημαρχε οχι στην ΕΠΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ και αν θελεις να το παιζεις κουβαρντασς, απο δικα σου λεφτα , οχι των δημοτων ετσι ξερω και εγω και ο καθε ενας με ξενα κολυβα δημαρχε

μεγαλομ μπουμπουκι συμφωνω αλλα το ψηφισαν οι υποτελεις προεδροι των ομαδων με υποδειξη του αλλου μπουμπουκιου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ για πεντε μπαλλες, αυτο ειναι το αρκαδικο ποδοσφαιρο πικρη η αληθεια αλλά πρεπει να λεγεται

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio