Έκλεισε ο Κοντογιαννόπουλος και επιστρέφει στον Παναρκαδικό

Κυρ, 02/08/2020 - 21:21
Image

Ο σχεδιασμός του Παναρκαδικού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς σε πλήρη συνργασία της διοίκησης με τον νέο προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο.

Έχοντας ως στόχο το Αρκαδικό στοιχείο στο ρόστερ του ο Παναρκαδικός βάζει ένα, ένα τα κομμάτια του παζλ και μετά την τριπλή ανακοίνωση της ανανέωσης με τους Νίκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο και Χρήστο Νάνο σειρά αναμένεται να πάρουν τα μεταγραφικά.

Όπως προκύπτει από το πράσινο ρεπορτάζ ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος έχει έρθει συνφωνία με τον Παναρκαδικό και αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο πηγαίνοντας στην ΑΕΚ Τρίπολης.

Η μεταγραφή του Δολιανίτη κεντρικού μέσου στον Παναρκαδικό αναμένεται να ανακοινωθεί  ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες καθώς είναι δεδομένη η επιστροφή του Γιάννη Κοντογιαννόπουλου ο οποίος θα φορέσει και πάλι την φανέλα με το τριφύλλι.

Παράλληλα εκτός του Γάννη Κοντογιαννόπουλου η διοίκηση του Παναρκαδικού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με άλλους Αρκάδες ποδοσφαιριστές ενώ έχει τσεκάρει και άλλους μεταγραφικούς στόχους με φόντο το ρόστερ να είναι έτοιμο με την έναρξη της προετοιμασίας.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio