Δυνατός Αχιλλέας συνεχίζει στην Α' Αρκαδίας

Κυρ, 30/04/2023 - 18:50
Image

Ο Αχιλλέας από το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου μετά την νίκη του Κορακοβουνίου επί του Ορχομενού εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Α’ Αρκαδίας και για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ομάδα του Παραλίου Άστρους παρότι άνετη βαθμολογικά και παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τους Νέους Τρίπολης στην Επισκοπή που καίγονταν για την νίκη τελικά έκαναν την ολική ανατροπή κερδίζοντας με 2-3.

Το παιχνίδι με τους Νέους Τρίπολης ήταν συναρπαστικός με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 τον Αχιλλέα άμεσα και σε διάστημα ενός λεπτού να ισοφαρίζει σε 2-2 για αν γίνει ροντέο η επανάληψη με χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Νίκου Χατζόπουλου, με δύο αποβολές (μια για κάθε ομάδα) και γκολ νίκης για το σύνολο του Παραλίου Άστρους στις καθυστερήσεις.

Με την νίκη του αυτή ο Αχιλλέας πέραν από την παραμονή που ήταν το πρώτο και το αρχικό ζητούμενο πήγε στους 26 βαθμούς προσπέρασε Ηρακλή και Βρασιές και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Σχόλια επισκεπτών

Στα δυο τελευταια παιχνιδια οντως μας ξανά απεδειξε την περσινη του ιστορια.μπραβο στον κυριο γιωργο κ κυριο δημητρη που καναν αυτο που γνωριζουν καλα τοσα χρονια...σας βλεπω στα κανάλια σε λιγο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio