Δύναμη σου οι τρομεροί οπαδοί σου Πανθυρεατικέ (pics)

Κυρ, 12/12/2021 - 19:05
Image

Η γνωστή ατάκα "ομάδα και κόσμος ένα" γίνεται πράξη από τον Πανθυρεατικό με τον καλύτερο και πιο πειστικό τρόπο ο οποίος μαζί τους φιλάθλους του πορεύεται την εφετινή χρονιά.

Η γνωστή "Gate Zero" πίσω από το τέρμα επέστρεψε με τον πιο δυναμικό και τον πιο βροντερό τρόπο και στο παιχνίδι με την Δόξα Μεγαλόπολης στο Άστρος έδωσε το δικό της ξεχωριστό ρεσιτάλ από την κερκίδα.

Καπνογόνα και πυρσοί έκαναν την νύχτα - μέρα ενώ συνθήματα και τραγούδια δημιούργησαν μια άκρως ποδοσφαιρική εικόνα η οποία μάλιστα αποτελεί δεν είναι συνηθισμένη σε ερασιτεχνικά γήπεδα.

Όμως ο Πανθυρεατικός είναι αλλιώς, είναι ομάδα με ιστορία, με πιστούς φιλάθλους που με την εικόνα μάλιστα που παρουσιάζει η ομάδα τους στο γήπεδο βγάζουν τον ενθουσιασμό τους με τον πιο όμορφο και εντυπωσιακό τρόπο.

Οι εικόνες από το γήπεδο του Άστρους είναι εντυπωσιακές με τους ποδοσφαιριστές του Πανθυρεατικού να ανταποδίδουν αυτή την ατμόσφαιρα σε μια μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Δόξα Μεγαλόπολης.

Ο Πανθυρεατικός είναι ενωμένος, οι οργανωμένοι του είναι στο πλευρό του και το σωματείο σφύζει από ποδοσφαιρική υγεία σε κάθε της μορφή και με κάθε τρόπο

Σχόλια επισκεπτών

Ο, φίλος, από πανω που μιλαει για ταξί; πες μας από ποια τοπική ομάδα υποστηρίζεις και ελα να συγκρίνουμε παρουσιες εντός και εκτός περιοχής. Γιατί αν, ξεκινήσουμε να γράφουμε θέλουμε καμποσους παραγράφους ! Η ιστορία γράφεται και δεν παραγραφεται.

Καλά ρε φίλε εσύ που λες ότι δεν γέμιζε ταξι μας δουλεύεις. δεν άκουγες τι κακο χαμό εκαναν δύο άνθρωποι στον πάγκο της ομάδος μας μεχρι την πλατεία Τους ακούγαμε τόσο φωνή κ πάθος δεν έχουμε δει ποτέ,Μπραβο κ στους δύο σας πραγματικά συγχαρητήρια.κ πολλά Μπράβο στους μπαμπάδες που κατάλαβαν τα λάθη που έκαναν πριν δύο χρόνια κ γύρισαν παλι εκει που τους έλεγαν όλοι την αλήθεια.οτι δεν είναι για τίποτα παραπάνω κ να λένε κ ευχαριστώ που τους δέχτηκαν...

Πραγματικά απίστευτη εικόνα λόγω κακών καιρικών συνθηκών ίσως δεν είχε τόσο κόσμο το γήπεδο αλλά και πάλι υπήρχαν γύρω στα 150-200 άτομα

Για τους οπαδούς του Πανθυρεατικού θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη μάζωξη και από άλλα άτομα
Η διοίκηση θα πρέπει να προμηθεύσει και να βοηθήσει σε αυτό το έργο τα παιδιά π κάνουν κάτι τέτοιο με μεράκι

Υ.Γ. Το παιχνίδι με Λεωνίδιο και Άγιο Ανδρέα είναι πολύ ενδιαφέρον το τι θα δούμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio