Διπλό παραμονής στο Παράλιο Άστρος ο Ηρακλής - Ήττα στον Τυρό το Κορακοβούνι

Σάβ, 11/12/2021 - 17:11
Image

Μεγάλες νίκες στο δρόμο για την παραμονή πέτυχαν ο Ηρακλής που επικράτησε με 0-1 στο γειτονικό ντέρμπι του Αχιλλεά στο Παράλιο Άστρος και ο Απόλλωνας που κέρδισε στον Τυρό το Κορακοβούνι με σκορ 2-1 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Το ντέρμπι του Πανθυρεατικού με την Δόξα Μεγαλόπολης θα γίνει στις 18:00 στο Άστρος ενώ τρία παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τον νομό μας.

Α' Αρκαδίας

Σάββατο (11/12)

15:00 Αχιλλέας-Ηρακλής 1-2

15:00 Απόλλωνας Τυρού-Κορακοβούνι 2-1

18:00 Πανθυρεατικός-Δόξα Μεγαλόπολης

Τεγέα-ΑΕΚ Τρίπολης ΑΝΑΒΟΛΗ

Ορχομενός-Δημητσάνα ΑΝΑΒΟΛΗ

Κυριακή (12/12,15:00)

Βρασιές-Λεωνίδιο

Σχόλια επισκεπτών

Ο προπονητής που το καλοκαίρι έλεγε πάμε για πρωτάθλημα τι έχει να πει για το σημερινό παιχνίδι ? Δεν βάζει τα πσραλιωτάκια και βάζει παίκτες αδιάφορους . Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής έπρεπε να νικάει 5-0 ....

Ένα μεγάλο μπράβο κ στης δύο ομάδες που έπαιξαν ένα πραγματικό γειτονικό ντέρμπι που τα είχε όλα,γκολ φάσεις κ πάνω απ'όλα ένα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.καθε λεπτό που περνούσε δεν ήξερες ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα συγχαρητήρια κ στης δύο ομάδες.

Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την νίκη αλλά και στο Παράλιο γιατί τα παιδιά εκεί έχουν κάνει προσπάθεια όχι μόνο με την ομάδα, αλλά και με το γήπεδο. Θα σταθώ όμως στον Ηρακλή Βερβένων που χωρίς ουσιαστικά στήριξη (το αντίθετο θα έλεγα) και χωρίς βαρύγδουπα άρθρα, έχει καταφέρει να παρουσιάζει ένα μαχητικό σύνολο με τον Μπάρλα, αποτελούμενο κατα κύριο λόγο από παιδιά που πηγαίνουν ακόμα σχολείο. Χωρίς μεταγραφές και με στόχο να παίζουν τα παιδιά της περιοχής αδικείται πολλές φορές απο τα αποτελέσματα κυρίως λόγω απειρίας. Η ομάδα έχει αρχίσει και βγάζει έναν ωραίο χαρακτήρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio