Διπλό οι Βρασιές, νίκη με ανατροπή το Κορακοβούνι

Σάβ, 30/10/2021 - 17:48
Image

Οι Βρασιές πέρασαν και από τον Τυρό και συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους μόνες πρώτες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σπουδαία νίκη για την Δόξα επί της Τεγέας στην Μεγαλόπολη, νίκη με ανατροπή για το Κορακοβούνι επί του Αχιλλέα στα τρία παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας.

Α' Αρκαδίας

Σάββατο (30/10, 15:00)

Κορακοβούνι-Αχιλλέας 3-1

Δόξα Μεγαλόπολης-Τεγέα 1-0

Απόλλων Τυρού-Βρασιές 0-2

Κυριακή (31/10, 15:00)

Δημητσάνα-Πανθυρεατικός

ΑΕΚ Τρίπολης-Λεωνίδιο

Σχόλια επισκεπτών

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα τ Αχιλλέα κ πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομαδας για όλο αυτό το πανέμορφο μοντέλο ομάδας που έχει φτιάξει μ τοσο κοπο κ γνώση που έχει στο αντικείμενο,με πολλλλααα τρεξίματα ατελείωτες φάσεις άπειρα τελειώματα αλά ετσι ειναι το ποδόσφαιρο στο τέλος κερδίζει ο καλύτερος.παμε ψηλά το κεφάλι έχουμε πολλά ακόμα να δείξουμε στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο..

Να μας πει ο αδαμογιαννης πως έπαιζε διαιτησία την ομάδα του καπως τον τυρο 90/10 ήμαρτον ούτε τα 16 παιδακια δεν μπορείς κερδίσεις χωρίς τα κοράκια. Ετοιμάσου έρχονται η φάπες από βδομάδα αρκετούς πεθαμένους κέρδισες με τα κοράκια θα τα καλά την Κυριακή...

Απάντηση προς τον βερβενιώτη.να σε ενημερώσω ότι τα αποδυτήρια τα φτιάχνει αποκλειστικά ο σύλλογος με την εθελοντική προσφορά πολλών ιδιωτών.επισης στην σημερινή ομάδα πέραν του Βλάση όλα τα άλλα παιδιά ήταν από το Παράλιο.ενημερωσου καλύτερα πριν πετάξεις την εξυπνάδα σου και βγάλεις χολή για μια ομάδα που προσπαθεί να πάει κόντρα στο ρεύμα της εποχής δηλαδή στο να πληρώνει παίκτες για να έχει ομάδα.

Φίλοι μας Καλοί...γενικότερα..Κανένας δεν μας έφτιαξε γήπεδο.Ο Αχιλλέας έχει ιδιόκτητο γήπεδο και η διοίκησή μας ήρθε σε συμφωνία με το Δήμο μας (επί Μαντά) και καταφέραμε (όπως και το Κορακοβούνι),έτσι όπως "έπρεπε" να κάνουμε το ξεροχώραφό μας γήπεδο..με ανταποδοτική πρόθεση προς το Δήμο μας βέβαια..(Ο νοών νοείτω). Φτιάξαμε τα αποδυτήριά μας με ίδιους πόρους και τη συνδρομή πολλών καλών φίλων που συνεισέφεραν ασχέτως καταγωγής,ιδεολογίας, προτίμησης και υστεροβουλίας.Τους ευχαριστούμε και εν ευθέτω χρόνο θα τους τιμήσουμε φανερά ή σιωπηλά.
Ο Δήμος μας πάλι [πλην εξαιρέσεων που θα αποκαλύψουμε σύντομα (αν το επιθυμούν)]..μας αγνοεί. Δεν υπάρχουμε.
Κι εσύ βρε φίλε Βερβαινιώτη πόσο χρόνων είσαι για να θυμάσαι τον Αχιλλέα μέτριο? ...Φεύ..
Δε θα μπούμε σε αντιπαράθεση για αξίες γιατί είναι καταγεγραμμένες στατιστικά και γίνεσαι βλάσφημος.Θα αντιπαρατεθούμε όμως στον μεταξύ μας καλό "ερασιτεχνικό" αγώνα με διάθεση επικράτησής μας. Ελπίζω να μας το επιτρέπεις.

Φίλτατοι παραλιώτες , διοίκηση του Μ.Α.Ν.Ο Αχιλλεύς θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις ..
Πώς το γήπεδο είναι ιδιοκτησία δικιά σας με λεφτά του κράτους ? Εφόσον βάλατε ένα μικρό ποσό για τα αποδυτήρια και τα άλλα από δωρεές αξιέπαινων ανθρώπων πως αναγράφεται ότι έγιναν με έξοδα της ομάδος ?
Το να απαντάτε σε έναν άνθρωπο με την προσωπονυμία " Βερβενιώτης" με προκλητικούς τρόπους για το μεταξύ σας αγώνα τι σημαίνει ? Και εγώ ο ίδιος μπορώ να γράψω Αστρινός και να αρχίσω να χλευάζω την ομάδα σας . Εάν πέφτετε σε επίπεδο να απαντάτε σε σχόλια ανώνυμα της τοπικής ιστοσελίδας τα θέλετε και τα παθαίνετε που σας χλευάζουν ..
Στα της ομάδος : Θέλει σύντομα μια αλλαγή μεγάλη , παίκτες καλούς έχει έως εκεί που μπορούν να είναι καλοί , που πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά ..

Κοιτάζοντας τα γραφόμενα πολλών θα καταλάβει κανείς τη μιζέρεια και την κακομοιριά που επκικρατί τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και παραπέρα ,και δεν είναι τυχαίο ότι η γούβα μενει πίσω.Ο ένας να μισεί, οάλλος κομλπεξικός, ο άλλος παράλητος, ο άλλος απολογείται για το γήπεδο πότε το έφτιαξαν λες και κάποιοι τοφεραν από το σπίτι τους και πάει λέγοντας ..................άντε βγάλε συμπέρασμα όταν ντρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Απάντηση και ενημέρωση (βασικό στην εποχή μας)προς τον φίλτατο ανώνυμο 10:40.
Το γήπεδο του Παραλίου ανοίκει στον σύλλογο εκτός των αγωνιστικών χώρων που έχουν παραχωρηθεί στον δήμο για 15 χρόνια.μετα το πέρας των 15 χρόνων θα επανέλθει στην κυριότητα του συλλόγου.
Τα εξοδα για τα αποδυτήρια έχουν καλυφθεί από προσφορές και εθελοντική εργασία φίλων της ομάδας αλλά ένα μεγάλο ποσοστό έχει καλυφθεί και από τον ίδιο τον σύλλογο και τα μέλη αυτού.
Στα της ομάδας τώρα.επειδη βλέπω ότι είσαι και εσύ άλλος ένας προπονητής του πληκτρολογίου σου προτείνω αύριο που έχει προπόνηση η ομάδα να έρθεις στο γήπεδο στις4 και να την αναλάβεις για να κάνουμε έτσι την μεγάλη αλλαγή που μας προτηνεις και να αξιοποιήσεις τους παίκτες στις κατάλληλες θέσεις.σε περιμένουμε αύριο λοιπόν .μην μας απογοητεύσεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio