Δεν του πήγε τίποτα του Πήγασου και έχασε από τον ΚΑΠ

Κυρ, 13/11/2022 - 19:00
Image

Βαριά ήττα γνώρισε ο Πήγασος στην Αγία Παρασκευή από τον ΚΑΠ με σκορ 93-48 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Για την ομάδα του Άστρους δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Κοψαύτης και αυτό στοίχισε σε μεγάλο βαθμό με τον Πήγασο να κοιτάει μπροστά και δη στην επόμενη αγωνιστική όπου και υποδέχεται τον Δίων Κυπαρισσίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής (13/11):

Προμηθέας 2014 – Νήαρ Ηστ 58-68

ΚΑΟΚ – Καλαμάτα BC

Παναχαϊκή – ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου

ΚΑΠ – Πήγασος Θυρέας 93-48

Καλαμάτα 1980 – Γαλήνη Αχαϊας 93-83

Δίων ο Κυπαρισσεύς – Ερμιονίδα

Σχόλια επισκεπτών

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ

εσυ μονο ερμης δεν εισαι και μην δημιουργεις εντυπωσεις. ο ερμης ηθελε καθε παιδι που ειχε διαθεση να ακολουθησει ολο αυτο στην γ. οταν δεν υπηρχε καποιος πηρε ξενους.
το ιδιο κανει και φετος σε αυτο που θελει να παρουσιασει.ο πηγασος θα τον βρει τον δρομο του.ταλεντο υπαρχει πολυ στην περιοχη. να αξιοποιηθει σωστα πρεπει.

Φίλε του Ερμή ο Πηγασος και ο Πανθυρεατικός με δικά τους παιδιά έκαναν ιστορικές πορείες σε Γ´ εθνική όταν εσυ ήσουν β´ τοπικό.Οι ομάδες αυτές ανέκαθεν στήριζαν τα ντόπια παιδιά και για αυτό έχουν τόσο κόσμο στο πλευρό τους.Κάτσε στο σουγγελο να αγναντεύεις μόνο σου τους μισθοφόρους .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio