Deja vu με το 2020 για Ερμή και Λεωνίδιο (vid)

Δευ, 27/03/2023 - 11:20
Image

Λένε πως όπως στην ζωή έτσι και στον αθλητισμό η ιστορίες επαναλαμβάνονται με τις παράξενες συμπτώσεις να έρχονται ξανά στην επιφάνεια όντας έτοιμες να μας χαρίσουν ξανά όμορφες στιγμές γεμάτες από ενδιαφέρον.

Την σεζόν 2019-2020 λίγο πριν ο κορωνοϊός εισβάλει στην ζωή μας κλείνοντας μας στα σπίτια μας ο Ερμής υποδέχτηκε στις 7 Μαρτίου στην Μελιγού το Λεωνίδιο σε ένα πραγματικό ντέρμπι τίτλου το οποίο έμελε να είναι και το τελευταίο παιχνίδι πριν την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Και εκείνο το παιχνίδι είχε την έντονη χροιά του τίτλου ωστόσο στο κόλπο πέραν των δύο αυτών ομάδων ήταν και η Δημητσάνα και ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου στην πιο συναρπαστική μάχη τίτλου που έχουμε δει στον νομό μας τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τότε αναμετρήθηκαν για την 19η αγωνιστική και τρεις στροφές πριν από το φινάλε με τον Ερμή να πηγαίνει στο ντέρμπι έχοντας διαφορά +2 από το Λεωνίδιο, +4 από την Δημητσάνα και +5 από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου με το ενδιαφέρον όλων να είναι στραμμένο στην Μελιγού.

Ο Ερμής Μελιγούς στο ντέρμπι αυτό κέρδισε τότε με 2-1 με γκολ των Κώστα Μπάρλα και Γιώργου Μπίσσια που βρήκε δίχτυα κόντρα στην πρώην του ομάδα με τον Σπύρο Βερβεσό να σκοράρει για τους ερυθρόλευκους.

Τώρα οι δυο ομάδες με την διαφορά δύο αγωνιστικές πριν κοντραριστούν στο +1 υπέρ του Ερμή θα αναμετρηθούν και πάλι στην Μελιγού την 24η αγωνιστική και ενώ θα απομένουν ακόμα δύο για το φινάλε.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio