Δείπνο και χαμόγελα από τον Ηρακλή Βερβένων

Δευ, 10/10/2022 - 17:00
Image

Το κλίμα και οι σχέσεις στην ομάδα του Ηρακλή είναι εξαιρετικές και αυτός διατυπώνεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο μέσα από φωτογραφικές στιγμές της ομάδας εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Ο νέος Ηρακλής Βερβένων προσπαθεί να χτίσει μια καινούρια και ανταγωνιστική ομάδα αναπτύσσοντας παράλληλα το αίσθημα της φιλίας και της παρέας που με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο που ενώνει και φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους.

Έτσι λοιπόν το βράδυ της Κυριακής 9 Οκτωβρίου η ομάδα του Ηρακλή είχε «οικογενειακό» δείπνο το οποίο εκτός από πολλά χαμόγελα είχε επίσης πολύ ανάλυση και κουβέντα για μπάλα.

Σχόλια επισκεπτών

Η φωτογραφία είναι απόδειξη σε όσους μας έκραζαν το καλοκαίρι ότι πάμε για διάλυση με τόσους ξένους.. Τα παιδιά έχουν δεθεί άψογα μεταξύ τους κ έχουν δημιουργήσει μια άκρως ζέστη και φιλική παρέα! Δύσκολα βρίσκεις τόσο δεμένα αποδυτήρια σε άλλες ομάδες του τοπικού εκτός από 2-3 ομάδες ακόμη..

Φίλε Ήρα ο καθένας το ίδιο λέει για την ομάδα του.σε όλες τις ομάδες ισχύει αυτό υπάρχει δηλαδή λίγη γκρίνια αλλά αυτό που κυριαρχεί είναι το πολύ καλό κλίμα.πιο παλιά το κλίμα ήταν ακόμα καλύτερο γιατί στις ομάδες δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί ξένοι.να είσαι σίγουρος ότι το καλό κλίμα θα συνεχιστεί στην ομάδα σου γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται χρόνια με το ποδόσφαιρο όπως και σε όλες τις ομάδες της Κυνουρίας.αυτοι δημιουργούν το καλό κλίμα στον Ηρακλή και στον κάθε Ηρακλή.οι υπολοιποι άσε να κράζουν.καλη συνέχεια

Προς Παλιό:

Φίλε το γνωρίζω απο παλιά ότι το κλίμα στο σωματείο μας είναι πολύ καλό για πολλά χρόνια μιας και ακολουθω την ομάδα εδώ και 2 δεκαετίες..
Συμφωνώ πως υπάρχουν αυτά τα άτομα που θα κρατάνε το κλίμα. Όμως αυτό π ισχύει σε εμάς είναι η αγάπη των παικτών από τα βερβενα για την ομάδα όπου το αποδεικνύουν κάθε φορά οπότε τους ζητηθεί..Υπάρχει μια νεολαία έτοιμη βα αναλάβει την ομάδα και να την οδηγήσει ψηλά όπως έχει αρχίσει να κάνει τώρα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio