Δέδες: Στο ποδόσφαιρο μετράει η διάρκεια

Τετ, 14/09/2022 - 21:19
Image

Ο προπονητής του Ερμή Μελιγούς Αλέκος Δέδες μίλησε και κατέθεσε την δική του άποψη αναφορικά με την ήττα της ομάδας του στον τελικό του Super Cup Αρκαδίας τονίζοντας πως χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει ένα νέο σύνολο όπως αυτό να βρει την χημεία του.

Αναλυτικά

Για την αναμέτρηση με τον Πανθυρεατικό: Θα ήθελα αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα τον Πανθυρεατικό. Είχαμε την τύχη να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο με ένα λάθος και μετά να πετύχουμε και ένα δεύτερο τέρμα αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε όλοι στην προετοιμασία μας και έτσι επιλέξαμε έναν τρόπο παιχνιδιού για να είναι μοιρασμένες οι δυνάμεις των παιδιών. Κάποιες στιγμές το καταφέραμε και κάποιες όχι. Είναι μόλις το τέταρτο παιχνίδι που δίνουμε και δεν μπορούν να γίνουν κάποια πράγματα από την μία στιγμή στην άλλη. Είμαστε μια εντελώς καινούρια ομάδα και θα χρειαστούμε τον χρόνο μας ενώ ευελπιστώ να γυρίσουν και κάποια ακόμα παιδιά που μας λείπουν όπως οι Αδάμης, Βέργος και Βλάχος που θα μας προσφέρουν επιπλέον λύσεις. Μέσα από την ήττα αυτή πρέπει να μάθουμε πράγματα. Δεν παίζουμε μόνοι μας και πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κανείς μας δεν είπε πως είμαστε το πρώτο φαβορί αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα δυνατή. Οφείλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε μιας και είμαστε στην αρχή της χρονιάς. Έχουμε το Κύπελλο Αρκαδίας, το Κύπελλο Ελλάδος και το πρωτάθλημα μπροστά μας.

Για την απαιτητική σεζόν που έρχεται: Το ποδόσφαιρο χρειάζεται διάρκεια πόσο μάλλον μέσα σε μια δύσκολη σεζόν με πολλά παιχνίδια όπως είναι αυτή που έρχεται. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και αυτό είναι πολύ καλό. Είναι κρίμα για τις ομάδες εδώ να παίρνει κάποια την πρωτιά και να μην τα καταφέρνει στα μπαράζ οπότε ο ανταγωνισμός είναι κάτι θα βοηθήσει συνολικά όλες τις ομάδες.

Για την διαχείριση αυτού του αποτελέσματος: Έχουμε παίχτες που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες και νομίζω πως μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια ήττα που ήρθε με ανατροπή. Έχουμε αντιληφθεί το πρόβλημα και μέσα από τις προπονήσεις θα μπορέσουμε να δουλέψουμε σωστά και μόλις λυθεί αυτό τότε βελτιωνόμαστε συνεχώς ως ομάδα. Σίγουρα θέλαμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο ωστόσο η χρονιά μόλις τώρα ξεκινά και οφείλουμε να αντιδράσουμε.

Video

Σχόλια επισκεπτών

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΛΕΚΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ???ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΙ ΕΡΓΟ Θ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ??ΠΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ Θ ΑΦΗΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΦΤΑΙΝΕ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟ????

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio