Βρασιές: Ανανέωσαν με Σαλαπάτα και Σταθουλόπουλο και ανακοίνωσαν έξι μεταγραφές

Τρί, 30/08/2022 - 18:35
Image

Οι Βρασιές είναι εδώ και το δείχνουν με τον πιο πειστικό τρόπο με τον προγραμματισμό της ομάδας να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη όντας βασισμένος σε ένα συγκεκριμένο πλάνο που αφορά ανανεώσεις αλλά και έξι μεταγραφικές κινήσεις.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα με συντονισμένες ενέργειες κράτησε στο ρόστερ της τον Τέλη Σαλαπάτα και τον Χρήστο Σταθουλόπουλο και την νέα αγωνιστική σεζόν καθώς ήρθε σε συμφωνία μαζί τους και ταυτόχρονα ενίσχυσε το έμψυχο δυναμικό της.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο Γιώργος Κούβαλης που έχει αγωνιστεί σε Δόξα Μεγαλόπολης και Παναρκαδικό, ο Κώστας Πετρής (Νικηταράς Δολιανών), ο Γιάννης Λάλας (Λεωνίδιο), ο Σωτήρης Μάνος (Λεωνίδιο) και τα αδέρφια Γιώργος και Δημήτρης Κοσκινάς (ΠΑΟΚ Τρίπολης) θα φορούν την καινούρια ποδοσφαιρική περίοδο την κιτρινόμαυρη φανέλα για λογαριασμό των Βρασιών.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες μας από τον Άγιο Ανδρέα η μεταγραφική ενίσχυση των Βρασιών δεν σταματά εδώ καθώς αναμένεται να γίνουν ακόμα δύο ίσως και τρεις κινήσεις με τον Δημήτρη Κουλεντιανό να μελετά προσεκτικά επιλογές για την διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας του.

Επίσης, οι Βρασιές βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με καθημερινές προπονήσεις με τον  Δημήτρη Κουλεντιανό να βάζει της βάσεις με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου έτοιμου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α’ Αρκαδίας.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio