Βράβευση Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου και Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Άστρος προτείνει ο Γ. Δαλιάνης

Πέμ, 29/09/2022 - 11:18
Image

Πρόταση στον Δήμαρχο και στον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου απέστειλε ο πρόεδρος Αθλητικής επιτροπής Γιάννης Δαλιάνης ώστε σε ένα από τα επόμενα δημοτικά συμβούλια να βραβευτούν οι Ναπολέων Κεφαλόπουλος και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη όπως τους αρμόζει παρουσία όλων των Δημοτικών Συμβούλων ,των προέδρων των κοινοτήτων του δήμου μας ,αλλά και παρουσία όλων των εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας .

Αναλυτικά η πρόταση:

ΘΕΜΑ: «Τιμητική διάκριση στον προπονητή βάδην Κεφαλόπουλο Ναπολέοντα και στην αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη» .

Κύριε Δήμαρχε,

Στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου που έγινε στο Μόναχο η αθλήτρια του βάδην  Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε την 1η θέση στα 35 και στα 20 χλμ, πέραν των άλλων διακρίσεων σε προηγούμενες διεθνείς διοργανώσεις (Ολυμπιακούς αγώνες, Ευρωπαϊκούς αγώνες κυπέλου κλπ).

Προπονητής της αθλήτριας αυτής είναι ο κ. Ναπολέων Κεφαλόπουλος, με καταγωγή από το Άστρος, ένας από τους κορυφαίους προπονητές βάδην στον κόσμο και έχει αναδείξει το αγώνισμα  στην Ελλάδα όσο κανείς. Έχει μοιραστεί με τους αθλητές του ρεκόρ, διακρίσεις και μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα και κύπελλα ενώ έχει συμμετάσχει σε έξι Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπου και αν αγωνίζεται στο εξωτερικό απολαμβάνει αναγνώρισης για το προπονητικό του έργο και για τις γνώσεις του και κατάφερε ένα μοναδικό επίτευγμα, να κάνει το ελληνικό βάδην δεύτερη δύναμη στον κόσμο.

Προτείνω ο Δήμος μας να τιμήσει τον κ. Κεφαλόπουλο για το πλούσιο έργο του, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς  του και της προβολής του τόπου μας, καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές φορές έχει επιλέξει κατά καιρούς την περιοχή μας ως τόπο προπόνησης των αθλητριών του και την αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την προσφορά της στο ελληνικό αθλητισμό, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε σε Ολυμπιακούς – Παγκόσμιο – Ευρωπαϊκό δύο χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

            Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

                                                                                Ο Πρόεδρος

                                                             της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού

                                                                     Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

                                                                              Ιωάννης Δαλιάνης

Σχόλια επισκεπτών

Γίγαντα το Όνομα Κουρμπελης σου λέει κάτι πατριωτακη και αυτό ποδοσφαιριστής με την Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ και Αρχηγός μην τα βλέπουμε οπαδικα όλοι μαζί μπορούμε περιμένουμε το ίδιο εσύ μπορείς να υπερβείς σε εμπιστευόμαστε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio