«Βόμβα» παραμονής με νίκη του Αχιλλέα επί του Λεωνιδίου

Τετ, 30/03/2022 - 18:16
Image

Ο Αχιλλέας λίγες μόλις μέρες μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ Τρίπολης έκανε την μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 2-1 του Λεωνιδίου στο εξ’ αναβολής μεταξύ τους παχνίδι την  Τετάρτη 30 Μαρτίου στο Παράλιο Άστρος.

Το Λεωνίδιο παρατάχθηκε με απουσίες και με μια ιδιαίτερα νεανική ομάδα με τον Αχιλλέα να αντιδρά και να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη η οποία αποτελεί σοβαρό βήμα παραμονής στην κατηγορία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Βαθμολογία

1. Βρασιές 51

2. Δόξα Μεγαλόπολης 49

3. Πανθυρεατκός 48

4. Λεωνίδιο 43

5. Δημητσάνα 40

6. ΑΕΚ Τρίπολης 34

7. Τεγέα 32

8. Κορακοβούνι 22

9. Αχιλλέας 17

10.  Ηρακλής 16

11. Απόλλωνας Τυρού 16

12. Ορχομενός  12

13. Μαντινειακός –

Επόμενη αγωνιστική

Σάββατο (2/4, 16:00)

Κορακοβούνι-Μαντινειακός 3-0 α.α.

Πανθυρεατικός-Βρασιές

Ορχομενός-ΑΕΚ Τρίπολης

Κυριακή (3/4, 16:00)

Τεγέα-Λεωνίδιο

Αχιλλέας-Δημητσάνα

Απόλλωνας Τυρού-Ηρακλής

Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης

Σχόλια επισκεπτών

Φιλε μου 09:00 αυτοί που βγάζουν χολή και εμπάθεια για αυτά τα παρά πολυ καλα παιδιά του Αχιλλέα δεν προκειτε ότι και να γίνει να σταματήσουν γιατί απλά ειναι οι ίδιοι γεμάτοι χολή και εμπάθεια!Την επόμενη φορά θα βρουν κάτι άλλο!!Οσο για εσάς που ασχολείστε με αυτά τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίζετε πολυ καλα ότι «Όσο ασχολείστε με μηδενικά ,απλά τα κάνετε Νούμερα»!!!!

Μια ομάδα που κατεβάζει 20αδα ημέρα Τετάρτη και έχοντας 8 βασικούς στην σύνδεση της δεν την λες και αδιάφορη.Λεωνιδιο Πανθηρεατικος και Δόξα Μεγαλόπολης είναι ομάδες που δεν δίνουν παιχνίδια.ειδηκα 5αγωνιστικες πριν το τέλος.οσο για το άρθρο τελείως παραπλανητικό.η ομάδα του Λεωνιδίου δεν ήταν νεανική μόνο στο χθεσινό αγώνα.ειναι από την αρχή του πρωταθλήματος.απουσιες βασικοτατων παικτών είχε και ο Αχιλλέας αγαπητέ αρθογραφε.οι περισσότεροι διαβάζοντας το άρθρο νομίζουν ότι το Λεωνίδιο κατέβηκε με 14χρονα.παρτε το φίλο αγώνα και δείτε ποιοι ήταν οι νεαροί παίκτες ξεκινοντας από τον τερματοφύλακα μετά τον στόπερ και πάει λέγοντας.ο Αχιλλέας ήθελε περισσότερο την νίκη ,έβγαλε πάθος,έσπασε το ρυθμό ,στάθηκε εκεί που έπρεπε τυχερός και πήρε δίκαια την νίκη απέναντι σε ένα κακό Λεωνίδιο.γιατι αν το Λεωνίδιο ήταν σε καλή μέρα θα ήταν διαφορετικό το σκορ.τα υπόλοιπα όλα είναι βάψαμε να λέγαμε.

Δεν είναι κακό να συμμαχούν οι ομάδες της Κυνουριας με τον τρόπο τους. Ξέρουμε τι γινεται στο λεκανοπέδιο της Τριπολης και στην ΕΠΣΑ γενικότερα. Ας καταλάβουν όλοι πως πρέπει να κινηθούν για να επιβιώσει το κυνουριακό ποδόσφαιρο.

Φίλε 16:50 σεβαστες οι απόψεις σου. Κοίτα λίγο το κείμενο πριν το ανεβάσεις γιατί πονεσανε τα μάτια μας από την ορθογραφία. Δεν είμαστε καθηγητές αδερφέ αλλά λίγο προσοχή έστω κι από το word να συνεννοούμαστε. Ευχαριστώ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio