Το βίντεο του ισόπαλου ντέρμπι των Βρασιών με τον Πανθυρεατικό

Σάβ, 04/12/2021 - 20:17
Image

Στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα Βρασιές και Πανθυρεατικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Η ομάδα του Άστρους προηγήθηκε δύο φορές ωστόσο οι Βρασιές κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε ισάριθμες περιπτώσεις σε ένα πραγματικό ντέρμπι με δύναμη, πάθος, ένταση αλλά και ευκαιρίες για τους δύο μονομάχους.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο δεύτερο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι ο Αγγελόπουλος με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-1 στο 63' με πέναλτι του Σταθουλόπουλου. Ο Πανθυρεατικός πήρε ξανά το προβάδισμα στο 79' με τον Χάρη Λυτρίβη και τις Βρασιές τελικά να ισοφαρίζουν στο 89' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέλλου σε 2-2 που ήταν και το σκορ της αναμέτρησης.

Από το παιχνίδι αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά ο Αραχωβίτης για την ομάδα των Βρασιών η οποία παρά την πρώτη της βαθμολογική απώλεια παραμένει στην κορυφή της Α' Αρκαδίας κρατώντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Πανθυρεατικό.

Βρασιές: Κατσαούνης, Βέργος, Σκαντζός, Κατσίρης, Τσαγγούρης, Βλάχος, Γεωργίου, Μέλλος, Σαλαπάτας, Σταθουλόπουλος, Βλαχοπαναγιώτης.

Πανθυρεατικός: Τετώρος, Κλεώπας, Παπούλιας, Καπράνος, Αδάμης, Λυτρίβης, Χατζηγιάννης, Κολοστούμπης, Ράλλιος, Δημάκος, Αγγελόπουλος.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Καλύτερος ο πανθυρεατικος από έναν ουδέτερο απλά ήταν άτυχος στο τέλος τον μέλλον ανήκει στα παιδιά του Άστρους συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνει στην ομάδα ο Άρης Σαβουρδος

Ρε φίλε ουδέτερε, άλλο ματς έβλεπες?? Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν το χ..ανά χρονικά διαστήματα οι ομάδες είχαν τον έλεγχο και ουσιαστικά δεν υπήρχε άλλη μεγάλη φάση πέρα από τα γκολ. Μη λέμε και ο,τι θέλουμε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio