Βάζει φωτιά στην κορυφή το ντέρμπι των Βρασιών με τον Πανθυρεατικό

Τετ, 01/12/2021 - 22:32
Image

Ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας έρχεται το προσεχές Σάββατο (4/12) με τις πρωτοπόρες Βρασιές να αντιμετωπίζουν στον Άγιο Ανδρέα τον εξαιρετικά φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό Πανθυρεατικό.

Πρόκειται για μια σπουδαία αναμέτρηση που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον αφού η βαθμολογική απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων είναι τέτοια που βάζει φωτιά στην κορυφή της Α' Αρκαδίας και αναμένεται το αποτελέσματα του (όποιο και αν είναι) να δημιουργήσει τα δικά του δεδομένα για την συνέχεια της σεζόν.

Το Βρασιές - Πανθυρεατικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του εφετινού πρωταθλήματος και αυτό διότι μιλάμε για δύο από τις καλύτερες ομάδες, για δύο μονομάχους που έχουν τεράστια ποιότητα στο ρόστερ τους που είναι δύο πολύ καλά δουλεμένες ποδοσφαιρικές μηχανές.

Η απόσταση των δύο ομάδων είναι στους τέσσερις βαθμούς με τις Βρασιές να είναι στην κορυφή της Α' Αρκαδίας με 24 βαθμούς και τον Πανθυρεατικό να ακολουθεί ισόβαθμός μαζί με το Λεωνίδιο από την δεύτερη θέση με 20 βαθμούς.

Το σύνολο του Αγίου Ανδρέα έχει μόνο νίκες στις 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τρομερούς αριθμούς αφού είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από το Λεωνίδιο που τους προσπέρασε την περασμένη αγωνιστική με 25 τέρματα και μακράν η καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί μόλις ένα (από τον Χαραλαμπόπουλο στο παιχνίδι με την Τεγέα).

Από την άλλη η ομάδα του Άστρους στις τελευταίες αγωνιστικές έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της βγάζοντας σιγά, σιγά στο χορτάρι στίγματα της δουλειάς που γίνεται και κάπως έτσι οι πολύ καλοί αριθμοί με τα 23 γκολ (τρίτη καλύτερη επίθεση) και 6 παθητικό (δεύτερη καλύτερη άμυνα μαζί με το Λεωνίδιο) μεταφράζονται ως βαθμοί.

Στον Άγιο Ανδρέα αναμένεται μια γερή ποδοσφαιρική μάχη από δύο ομάδες που θέλουν να αποδείξουν η κάθε μία με τον τρόπο της πως ο πρωταθλητισμός είναι για τους δυνατούς και γι' αυτούς που μπορούν να διαχειριστούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα ένστικτα τους.

Το Βρασιές - Πανθυρεατικός που έρχεται το προσεχές Σάββατο στο χορτάρι του Αγίου Ανδρέα είναι σίγουρο πως είναι για τους δυνατούς.

Σχόλια επισκεπτών

Ανακαλυψου πρωτα εσυ ρε μπαμπά και μετά θα εμφανιστώ και εγώ επώνυμα και στο κάτω κάτω εσυ τι ασχολείσαι ρε φίλε εγώ στο Αναστόπουλο αναφέρθηκα και στο μπανάνα... Είναι ακατάλληλος ο άνθρωπος δεν κανει αν δεν ξέρεις μην μιλάς

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio