Αυτή η κερκίδα μόνο στην Κυνουρία

Σάβ, 02/04/2022 - 22:53
Image

Το γήπεδο του Άστρους ήταν όχι απλά κατάμεστο αλλά ασφυχτικά γεμάτο με τους φιλάθλους του Πανθυρεατικού και των Βρασιών να δίνουν βροντερό παρών και να δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Εκατοντάδες καπνογόνα, τύμπανα, κόρνερ, κορδέλες, χαρτάκια, συνθήματα και τραγούδια δημιούργησαν μια απίθανη κερκίδα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αγώνες που βλέπουμε στην τηλεόραση από την Super League και τις μεγάλες κατηγορίες της χώρας μας.

Στο παιχνίδι αυτό βρέθηκαν φίλαθλοι από όλη την Αρκαδία μιας το Πανθυρεατικός-Βρασιές ιντρίγκαρε όλο τον νομό που με κόσμο που ήθελε να δει και να νιώσει από κοντά την αίσθηση αυτής της αναμέτρησης.

Η Κυνουρία βάζει τα γυαλιά σε όλη την Αρκαδία με την αγαπη της για το ποδόσφαιρο και για τις ομάδες της με τους φιλάθλους του Πανθυρεατικού και των Βρασιών να δίνουν μια μοναδική παράσταση.

Σχόλια επισκεπτών

Μπορει να σκεφθει καποιος αυτες τις δυο ομαδες με αυτους τους φιλαθλους συν την Μελιγου σε μια ομαδα ολοι μαζί.
Και οι υπολοιπες ομαδες παλι ολες σε μια ομαδα μαζι.
Οι εγωισμοι και οι δουλιτσες ομως δεν αφηνουν.

Φίλαθλε 23:33 αυτό που λες, το φωνάζω πολύ καιρό με τον φόβο να παρεξηγηθώ. Έτσι πρέπει, μία ομάδα στην Β. Κυνουρία και οι υπόλοιποι, φυτώρια που να προμηθεύουν την πρώτη ομάδα.

Πρέπει. Να γίνει μια. Ομαδα. Στην. Περιοχή δεν έχουμε να φωβηουμε τίποτα ίσα ίσα που θα μας. εχουν. και. σαν. Πρότυπο. Άλλες. Περιοχές ουτε super league δεν έχουν τόσο κόσμο. Δέστε τι γίνεται στην Τρίπολη σε σχέση με εμάς. Απλά. Δεν. Κάνει κάποιος την αρχή, πρόεδρε του αθλητικού οργανισμού του Δήμου, εντεταλμένε πως σε αποκαλούν, βγες τώρα μπροστά και. ασε τις δηλώσεις και τις φωτογραφίες πρέπει να γίνει τώρα μια. Ομαδα στην γουβα μην. Χαθεί. και. αυτή η γενιά.

Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για προτάσεις που δεν είναι δυνατων να γίνουν..μια ομάδα στη γούβα λες και η κάθε ομάδα που ανεβενει δεν έχει την επιλογή τις γουβας για να πάρει παίχτες....λες και κάποιος δε θα δεχθει να δόση παίχτη για την γ εθνική..κουρασατε οραματιστές μόνο στα λόγια!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio