Το αξίζει ο Ερμής αλλά τον αδικούν οι διαιτητές

Τρί, 30/11/2021 - 19:35
Image

Όποιος είδε την αγωνιστική εικόνα του Ερμή Μελιγούς στο Αρκαδικό ντέρμπι με τον Παναρκαδικό είναι βέβαιο πως αναρωτήθηκε πως γίνεται αυτή η ομάδα βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία έχοντας μόλις τρεις βαθμούς με τρεις ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια.

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας με συνάρτηση με τους βαθμούς που έχει μαζέψει είναι η άκρως αντίθετη και εδώ τίθεται θέμα μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής αδικίας για ένα τόσο άρτιο σύνολο μέσα στο γήπεδο όπως παρουσιάστηκε στην Τρίπολη κόντρα στον Παναρκαδικό.

Η εξήγηση γι' αυτό έχει να κάνει με δύο βασικές παραμέτρους που έχουν παίξει μέχρι στιγμής τον ρόλο τους. Ο ένας και μάλλον ο πιο σημαντικός η κατά σιρροή σφαγιαστικές διαιτησίες που έχουν στερήσει από την ομάδα αυτό που πραγματικά αξίζει. Ο άλλος η ατυχία αφού η τύχη δεν είναι με το μέρος του Ερμή που στερείται αυτού που δικαιούται αλλά και ρέντας που όλοι και θέλουν και έχουν ανάγκη να έχουν.

Ο Ερμής Μελιγούς έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τα παιχνίδια των δύο τελευταίων αγωνιστικών με την Ερμιονίδα στο Άστρος και με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη. Στο μεν πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας έχει ένα πεντακάθαρο γκολ που ακυρώθηκε και ένα πέναλτι μαρς που δεν της δόθηκε στις καθυστερήσεις και στο Αρκαδικό ντέρμπι υπάρχει ελεγχόμενη φάση για οφ σάιντ που δεν δίνεται στο πέναλτι που κερδίζει ο Καμπεράι αλλά και επιθετικό φάουλ πάνω στο Γιαννούση (που είναι οφθαλμοφανές) στο 2-1 που επίσης δεν της δίνεται στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Αυτές οι λεπτομέρειες έχουν την  δική τους αξία και την δική τους ξεχωριστή σημασία αφού μιλάμε για χαμένους βαθμούς σε ένα πρωτάθλημα λεπτών ισορροπιών όπου κάθε παιχνίδι είναι ένας μικρός τελικός για όλους με τους ανθρώπους της Μελιγούς δικαίως να έχουν παράπονα κρατώντας όμως σοβαρή και υπεύθυνη στάση ως σωματείο στην αδικία που δέχεται η ομάδα τους έχοντας σαφέστατα παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν η διαιτητές τον Ερμή.

Από κει και πέρα ο Ερμής Μελιγούς έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως είναι ένα πολύ καλά δουλεμένο ποδοσφαιρικό σύνολο από τον προπονητή του Κώστα Καλογιαννίδη που διαθέτει ποιότητα και παίχτες με προσωπικότητα που μπορούν να βγουν μπροστά την κρίσιμη ώρα για την ομάδα τους και να βάλουν την πινελιά τους.

Ζητούμενο η εξαιρετική εμφάνιση της Τρίπολης να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας η οποία αναζητά να έχει συνέχεια και παίχτες κλεδιά όπως οι Τσιώλης, Καδάς, Μπάξτον, Αδάμης, Μέντεζ και Ανδριανός να οδηγήσουν τον Ερμή τις επόμενες αγωνιστικές στις ράγες της νίκης και να έρθουν οι απαιτούμενοι βαθμοί στο σακούλι.

Με αυτή την εικόνα που είδαμε η τύχη θα γυρίσει και θα επιβραβεύσει τον Ερμή με την ελπίδα η ομάδα να μην δει ξανά διαιτητικές αποφάσεις που δημιουργούν επιρροή σε έναν αγώνα και σε μεγάλο βαθμό τον επηρεάζουν.

Την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 4/12,11:30) στο Άστρος ο Ερμής υποδέχεται την Μύκονο και αν λάβουμε υπόψιν την αναμέτρηση με τον Παναρκαδικό η αίσθηση που αποπνέει είναι ότι μπορεί. Μένει λοιπόν να το αποδείξει.

Σχόλια επισκεπτών

Ο Ερμής δεν έχει κακή ομάδα όπως δεν είχε και η αεκ Τρίπολης πριν δύο χρόνια απλά για να μείνει κατηγορία θέλει ακόμα μεγαλύτερο ροστερ να πάρουν ανάσα αυτοί που σωστά αναφέρεις και θέλει και άλλα κόλπα ο νοών νοειτο

Μα πως να μείνει κατηγορία ο Ερμής αφού οι προσευχές και οι κατανηξεις του κύριε ελεισον
και του γιου είναι ψεύτικες για το θεαθήναι και το φενεσθαι τι να κριβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας σας πήραν χαμπάρι ρε αρρωστοι

Η ψύχωση ή ψυχωτική διαταραχή είναι ψυχιατρική πάθηση που περιγράφει νοητική κατάσταση συνυφασμένη επί μακρόν με παραισθήσεις, παραλήρημα και συνεχή νοητική έκπτωση.
Τι σου έχει κάνει ο Ερμής ρε καημένε;

Τουλάχιστον ως προς τον τίτλο το άρθρο σίγουρα. Υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι που μία ομάδα δεν μπορεί να πάρει περισσότερα από ένα παιχνίδι απειρία, φόβος, ανωτερότητα των αντιπάλων και άλλοι πολλοί. Εκτός αν επικαλείται το άρθρο δόλο και σχέδιο εξόντωσης του έρμη!!!!!!!! Όποτε Πρέπει νά το αναφέρει με στοιχεία αλλιώς από τη πόλη έρχομαι και στη κορυφή κανέλα. Αγαπητο σαιτ ας το γράφατε ως ανακοίνωση του έρμη και όχι ως άρθρο

χαιρομαι που αρκετα ατομα εχουν σοας τας φρενας και καταλαβαινουν την κατασταση που βρισκονται τουτο τον καιρο πατηρ και ιος , ξερεις τι ειναι, να κανεις αγωνα να φανείς στην περιοχη και να σου κλίνουν το δρομο <<διαιτητες ,συμφεροντα ,φαντασματα>> που να το χονεψουν ,υπομονη ολα μια συνηθεια ειναι

Πάτερ που είσαι στους ουρανούς κατέβα και βοήθησε τα τέκνα σου πατήρ και ιό ίνα μπορέσουν να εκπληρώσουν τας επιθυμίας των εν τουτω τον τόπο διότι. Πονηρά πνεύματα καταδιώκουν αυτούς και την δυστυχή ομάδα και η ματαιοδοξία τους πάει. Περίπατο

Πατήρ και υιός είναι στην Γ και στέκονται επάξια. 10 άνθρωποι χωρίς καμία βοήθεια και με όλους απέναντι τους. Εσύ που ακριβώς είσαι? Τοπικό? Η μήπως ούτε εκεί και γιαυτό γράφεις σε κάθε ανάρτηση 10 σχόλια?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio