Ασταμάτητος μεταγραφικά ο Αχιλλέας πήρε και τον Κώστή Γασπαράκη

Παρ, 09/09/2022 - 18:54
Image

Ο Αχιλλέας «σαρώνει» μεταγραφικά καθώς ανακοίνωσε ακόμα μία κίνηση που γεμίζει το ρόστερ του με τον Κωστή Γασπαράκη να ανακοινώνεται και επίσημα από την ομάδα του Παραλίου Άστρους.

Ο Κώστής Γασπαράκης είναι 23 ετών , είναι φοιτητής της Νομικής Αθηνών και όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι άνθρωποι του Αχιλλέα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Αστέρα Ρεθύμνου, την Επισκοπή Ρεθύμνου, τα Σούρμενα, τον Άγιαξ Ταύρου, τον Α.Ο. Άνοιξης.

Η ομάδα του Αχιλλέα πέραν από τα μεταγραφικά προετοιμάζεται και το πρώτο της επίσημο παιχνίδι αρχής γενομένης από τον αγώνα Κυπέλλου Αρκαδίας με τον Ερμή Μελιγούς το Σάββατο (10/9, 17:00).

Σχόλια επισκεπτών

Αυτός που έδιωξε όλους τους ντόπιους συνεχίζει να φέρνει τους κολλητούς του... Καταστρέψτε κ άλλο την ομάδα δεν θα μείνει ούτε ένας παραλιώτης να σας στηρίζει μόνο ξένοι είδη εκτός από 3-4 πιτσιρίκια δεν πρέπει να υπάρχει άλλος παραλιώτης μέσα.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΗΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ .. Στο τέλος θα σας γυρίσουν όλη τη πλάτη και θα είσαστε μόνοι ...

Κανένας δεν έδιωξε τους ντόπιους απλά τα παιδιά ήθελαν να παίζουν χωρίς να γνωρίζουν το άθλημα και χωρίς να ιδρώνουν τη φανέλα.
Αν ήταν καλοί γιατί δεν τους ζήτησε κάποια άλλη ομάδα της περιοχής?
Ασε λοιπόν πες τίποτα άλλο.

Μόνοι δε θα μείνουμε ποτέ.Ο Αχιλλέας είναι ιδέα,έρωτας κι όλοι χωράνε μέσα του.Και τα ντόπια παιδιά που έχουν δυσαρεστηθεί είναι ευπρόσδεκτα στο σπίτι τους.Όλοι κατά καιρούς μπορεί να πικραθούμε με κάποια άστοχη διαχείριση.Αλλά και τα σφάλματα είναι σχολείο και είμαστε εδώ για να τα διορθώνουμε.Καλώ,από εδώ, όποιο παιδί θέλει και μπορεί,να έρθει να μιλήσουμε.Και τα παιδιά της Αθήνας αφήνουν πολλά για να γουστάρουν να είναι εδώ.Όλοι μπορούμε να υπηρετήσουμε την ιδέα και τον Όμιλο Αχιλλέας με καλή διάθεση και ανυστεροβουλία.Οι κριτές του παρασκηνίου ας σωπάσουν επιτέλους...Πολύ μιλήσανε...

Φίλε.. ο Χαρβαλος δεν χρειάζεται καμία παρέα για να γίνει Κάποιος!!!! Το πρόβλημά σου όμως είναι ότι εσύ δεν έχεις τον χώρο για να γίνεις Κάποιος... Όσο για εσένα Βαθύ Παραλιο!!!! αυτή η παρέα που κάνει το κέφι της, έφτιαξε ένα γήπεδο στολίδι. Χωρίς την προσπάθεια τους τώρα θα εβοσκαν γίδια και εμπαθείς άνθρωποι σαν εσένα!!! Γι αυτό λιγότερα γι αυτά τα παιδιά. Όσο για τα παιδιά που υποτίθεται έδιωξαν, ξέρουν που είναι το γήπεδο. Να σκεφτούν λογικά και να επιστρέψουν. Αν αγαπάνε την ομάδα!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ 17:44!!! ΚΡΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΟΥ!!!ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΕ DEPON!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Βαθύ Παράλιο , ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ Β' ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ Θ. ΜΑΚΡΗ ΜΕ 13 ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ??ΑΑΑ!!!! ΞΕΧΑΣΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!

Πως δεν κάνουν τα παιδιά?? Βασικά λοιποί στα σχόλια εσείς τους οδηγησατε προς αυτή τη κατεύθυνση να κόψουν το ποδόσφαιρο με τη στήριξη που τους δείξατε.. Τα παιδιά από όσο γνωρίζω κάποια παίζουν στα τοπικά της Αθήνας κ εκεί που σπουδάζουν κάποια.. Η γνωστή παρέα τι σχέση έχει με το πσραλιο ?? ΚΑΜΙΑ .. Ποιο γήπεδο έφτιαξε φίλτατε η γνωστή παρέα με λεφτά του δημοσίου ύστερα από το πρόγραμμα που είχε ενταχθεί πριν καν έρθει η παρέα στην ομάδα... Κύριε Πέτρο ίσως χρωστάτε μια συγγνώμη σε αυτά τα παιδιά από,δω με λόγια δεν έρχεται κανεις.. τους καλέσατε ποτέ να μιλήσετε να βρείτε μια κοινή λύση.. Αλλά αντίθετα όταν η ομάδα άρχισε να ακμάζει κατά τύχη που ανεβήκαμε Α λόγο κοβιντ ρους διαγράψατε φορτώνοντας με παίκτες ξένους και της παρέας την ομάδα... Αυτά ήταν εκεί στα δύσκολα χρόνια κ ούτε ένα ευχαριστώ.. Και όπως λέει ο άλλος της παρέας ότι δεν την μυρίζουν ας είναι καλά τα περσινά μαγειρέματα αλλιώς άπατοι θα είχατε πάει 9 γκολ σε αγώνα δεν είχαμε φάει ποτέ!! Κοσκινά είσαι,ο μόνος που μπορείς να τους ενώσεις πάλι όλους μπες μπροστά και διώξε την σαβούρα και τα παπαγαλάκια!!

Με αυτά που διαβάζω θα τρελαθώ εδώ μέσα. Σε πρώτη φάση κανείς δεν έδιωξε κανέναν από την ομάδα όποιο παιδί σταμάτησε, για τους δικούς του λόγους .Ξέρω ότι τα μέλη τις διοικήσης των έπιασαν Και του μιλησαν...Οι καιροί είναι δύσκολη και σίγουρα το μεροκάματο είναι πάνω από την Καβλα μας και το ποδόσφαιρο και εκεί δε μπορείς να πεις κάτι! Το ότι φύγανε αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να προβληματίσει την διοίκηση γιατί στην ουσία αυτούς αδειάζουν.....δεν την στηρίζουν θέλω να πω....σε αντίθεση με τους ξένους όπως λέτε που είναι ακόμα όμως εδώ...μήπως αυτά τα παιδιά είναι περισσότερο παραλιωτακια από τα δικά σας? Λέω εγώ....τροφή για σκέψη...Όσο για των Χαρβαλο,εσείς δεν μπορείτε να των πιάσετε στο στόμα σας ούτε και τα υπόλοιπα παιδιά.Γιατι πολύ απλά είσαστε πολύ λίγη....ποδοσφαιρικά πάντα μιλωντας!!

ΒΡΕ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΛΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ??ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ , ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ!!!ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΡΗΧΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑ!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio