Απόλλωνας Τυρού για Κορακοβούνι: Κανονικό το γκολ και όλα τα άλλα στην σφαίρα της φαντασίας

Δευ, 13/12/2021 - 17:44
Image

Με ανακοίνωση του ο Απόλλωνας Τυρού απαντά στην ανακοίνωση του Κορακοβουνίου για όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΑΑρκαδίας.

Αναλυτικά

Η διοίκηση του Α.Σ.Π.Τ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ οφείλει μια απάντηση στην ανακοίνωση του εξέδωσε η διοίκηση της Ομάδας του ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Δύο 24ωρα μετά το τέλος του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ αδυνατούμε να καταλάβουμε με ποια αιτιολογία και ποιο σκεπτικό οδηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στην έκδοση της ανακοίνωσης τους.

Σε μια φάση που την μπάλα είχαν οι κεντρικοί αμυντικοί τους & αλλάζοντας την μπάλα μεταξύ τους, ο επιθετικός μας πιέζοντας, την έκλεψε και ντριπλάροντας έναν αμυντικό & τον τερματοφύλακα τους, σημείωσε το γκολ...

Υπό αυτές τις συνθήκες η επίτευξη του 2ου τέρματος έγινε κανονικά και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης και μη τήρησης του FAIR PLAY από την ομάδα μας, και πόσο μάλλον όταν η αντίπαλη ομάδα έχει την μπάλα στην κατοχή της και το χρονικό διάστημα που βρέθηκε ο παίκτης μας στο έδαφος ήταν λιγότερο από 30" .

Όσο για την υποτιθέμενη "συγγνώμη " που οφείλει ο Κος Λαλουδάκης, ας αναλογιστεί καλύτερα ο Κος με την ιδιότητα του γενικού αρχηγού της ομάδας σας, τι θα πρέπει να κάνει, μετά την αναίτια & απαράδεκτη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του. Όλα τα άλλα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας...

Α. Σ. Π. Τ. Σ ΑΠΟΛΛΩΝ

 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio