Αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Πανθυρεατικό, στην επόμενη φάση Κορακοβούνι και Βρασιές

Κυρ, 19/09/2021 - 19:36
Image

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα της Β' φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας με συναρπαστικές αναμετρήσεις εκ των οποίων η μία κρίθηκε στα πέναλτι και πιο συγκεκριμένα αυτή του ντέρμπι της Κυνουρίας ανάμεσα στο Λεωνίδιο και τον Πανθυρεατικό.

Για τον πρώτο όμιλο στο Λεβίδι η Δημητσάνα επικράτησε με 0-2 του τοπικού Ορχομενού και έτσι την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την Τεγέα με φόντο ένα εισιτήριο γιοα τα ημιτελικά του θεσμού.

Για τον δεύτερο όμιλο στο μεγάλο ντέρμπι της Κυνουρίας το Λεωνίδιο έπειτα από το ισόπαλο 1-1 με τον Πανθυρεατικό πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 5-3. Επίσης είχαμε νίκη και πρόκριση για το Κορακοβούνι με 4-0 επί του Απόλλωνα Τυρού ενώ και οι Βρασιές είναι στην επόμενη φάση καθώς κέρδισαν με 0-2 τον Αχιλλέα.

1ος Όμιλος Β' Φάση

Κυριακή (19/9, 16:30)

Ορχομενός - Δημητσάνα 0-2

 

2ος Όμιλος Β' Φάση

Κυριακή (19/9, 16:30)

Αχιλλέας-Βρασιές 0-2

Λεωνίδιο Πανθυρεατικός 1-1 (5-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ)

Κορακοβούνι - Απόλλωνας 4-0

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο στην ομαδα του παραλιου για την πολυ καλή Κ ομαδική εμφάνιση π εκανε απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει κάτι ν δείξει εκτός από πεταμένα λεφτά σε ένα πολύ κακό σύνολο το οποίο δεν θα αντέξει πάνω από 3 παιχνίδια.

Τιμητικός ο αποκλεισμός του Πανθυρεατικου στα πέναλτι. Μα κι εσείς του Λεωνιδίου !!! Πότε θα τον βρήτε σε τέτοια φάση για να καθαρίσετε τον αγώνα με καμιά 5άρα ; Πάντως τα όργανα αρχίσαν και κουρδίζονται !!!!!!!

Ποια καλή και ομαδική εμφάνιση ρε φίλε άλλο ματς βλέπεις !! Μέχρι το 70 δεν βλεποταν που έριξε ρυθμούς ο βρασιατης !!! Θα το δούμε στο τέλος ποιος θα το σηκώσει !! Και ποια θα είναι ομαδα 3 αγωνιστικών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio