Από τον Ερμή Μελιγούς στην Super League 2 και την Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Ράφαελ Νασιμέντο

Παρ, 19/02/2021 - 15:53
Image

Τον Ράφαελ Νασιμέντο τον γνωρίσαμε στα λίγα παιχνίδια της Γ' Εθνικής κατηγορίας μέσα από τον Ερμή Μελιγούς με τον νεαρό Πορτογάλο χαφ-εξτρέμ να αφήνει άριστες εντυπώσεις ενός εξαιρετικά ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Έτσι λοιπόν ο Ράφαελ Νασιμέντο από τον Ερμή Μελιγούς και την Γ' Εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται στην Super League και τον Α.Ε. Καραϊσκάκης με την ομάδα της Άρτας να ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Πορτογάλου και το σωματείο της Αρκαδίας με χαρά να στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα από τα social media.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Μελιγούς για τον Ράφαελ Νασιμέντο

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Rafael Nascimento στην ομάδα της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Είμαστε χαρούμενοι που μέσω του Ερμή κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα και να κάνει το άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο για να αγωνιζεται πλέον στην Β' εθνική κατηγορία. Raf καλή επιτυχία.

Σχόλια επισκεπτών

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΡΑΦΑΕΛ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΕΣΑΔΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ S/M

Ρε ταλέντο 19&36 Ντηλ εννοούμε όταν έχει όφελος και η ομάδα η όταν έχεις βγάλει κάποιον από τα σπλάχνα σου και τον δίνεις σε μεγάλη ομάδα...αυτό τι είδους Ντηλ ήταν ...έφερες έναν ξένο έπαιξε δύο ματς και σας παράτησε για να πάει αλλού...να δω πως θα πληρώνετε τώρα που θα γίνει επανεκκίνηση...και δεν έχετε και δικούς σας παίκτες...από δω και πέρα είναι τα γελια

Περί deal συνέχεια... Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος... Οι υποδέλοιποι απολαύστε τη μιζέρια σας κι όπως είπε ο Εrmis, πιάστε τοίχο,θα σπρώξω. (αυτό είναι από τον Γκουσγκούνη.)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio