Από την Πορτογαλία με αγάπη... Μα τι γκολ έβαλες Μπρούνο! (vid)

Πέμ, 14/04/2022 - 13:20
Image

Ο Μπρούνο Πελέ του Ερμή Μελιγούς πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό και έμελε να είναι αυτός που έκρινε τον 50ο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας χαρίζοντας στην ομάδα του τον τίτλο.

Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο έκρινε ο Μπρούνο Πελέ τον αγώνα στην παράταση ήταν εξίσου εντυπωσιακός με αυτόν που ο Γιώργος Καδάς στην κανονική διάρκεια είχε φέρει την αναμέτρηση με το υπέροχο του φάουλ στα ίσια.

Ο Πορτογάλος επιθετικός με ένα τρομερή ενέργεια και ένα απίστευτο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή κάρφωσε με μεγάλη ταχύτητα την μπάλα στα δίχτυα του Δήμα που παρά την προσπάθεια του δεν μπόρεσε να κάνει όπως είναι λογικό τίποτα.

 

Στο 103’ της παράτασης ο Μπρούνο Πελέ έβαλε την δική του ξεχωριστή πινελιά στο παιχνίδι με μια «φωτοβολίδα» και ένα γκολ που και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει σε τελικούς Κυπέλλου Αρκαδίας.

Απολαύστε την γκολάρα του Μπρούνο Πελέ στον 50ο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας!  

Video

Σχόλια επισκεπτών

Μα επιτέλους ασχοληθείτε και με κατι πιο ουσιώδες για τον τόπο μας, κάνατε το τοπικό ποδόσφαιρο επαγγελματικό, σπαταλώντας ένα σορό χρήματα που θα μπορούσαν να είχαν αξιοποιηθεί σ έναν τόπο που το έχει τόσο ανάγκη…
Καθήστε στο περιφερειακό να βλέπετε τα αυτοκίνητα να περνουν ασταμάτητα για το Λεωνιδιο ακόμα μια φορα!!!Καλο Πάσχα !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio