Από τα Βέρβενα στο Λουξεμβούργο ο νεαρός Διονύσης Ψυχογυίος

Σάβ, 12/06/2021 - 10:20
Image

Ο 16χρονός Διονύσης Ψυχογυίος Αρκάς στην καταγωγή από την Βόρεια Κυνουρία και τα Βέρβενα αποτελεί ένα ακόμα παιδί από τον νομό μας που παίζει ποδόσφαιρο μακριά από την Ελλάδα και πιο συγκριμένα στο Λουξεμβούργο.

Γενημμένος το 2005 από Αρκάδες γονείς στην Αρκαδία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα πλάϊ στον πατέρα του σε ηλικία 4 ετών στην ομάδα του Ηρακλή Βερβένων. Μετά από 2 χρόνια παράλληλα ενσωματώθηκε σε ιδιωτική πρότυπη ακαδημία, τον Αριστέα Άργους για τέσσερα χρόνια.

Για μια σεζόν εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανθυρεατικού ώσπου μετακομίζοντας στην Κόρινθο προπονήθηκε στο ποδοσφαιρικό κλαμπ της Αθλούπολης ως το 2018,χρονιά που δοκιμάστηκε από τον Αστέρα Τρίπολης ομάδα της Superleague.

Η μετεγκατάστασή του όμως στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λουξεμβούργο δεν τον άφησε να συνεχίσει στον Αστέρα Τρίπολης. Η πίστη του όμως για αυτό που ήθελε για τον εαυτό του και το πείσμα του τον βοήθησαν να ξεπεράσει την αλλαγή αυτή στη ζωή του και μετά από μια δύσκολη σεζόν στην ομάδα της περιοχής όπου ζούσε, την FDC 03 Deifferdeng,ενσωματώθηκε από τον Φεβρουάριο του 2019 έως και σήμερα συμμετέχοντας στο τμήμα under 17 της F.C. Scheffleng 95 ομάδας Α επαγγελματικής κατηγορίας, αγωνιζόμενος στη θέση του ακραίου και κεντρικού οπισθοφύλακα και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον ύψους 1,86 με ταυτόχρονα πολύ καλή χρήση και των δύο ποδιών ΔΙΟΝΥΣΙΟ Ν. ΨΥΧΟΓΥΙΟ.

Σχόλια επισκεπτών

Η ΜΕΘ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΖΩΝΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.Ο ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ.ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΒΕΛΗ.ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio