Ανοιχτή επιστολή στήριξης του "Μ.Α.Ν.Ο. Αχιλλέα Παραλίου Άστρους "

Σάβ, 14/11/2020 - 20:01
Image


“M.A.N.O.  AXIΛΛΕΥΣ”   ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Αγαπητοί φίλοι και φίλες του ιστορικού αθλητικού σωματείου του Π.’Αστρους.

 Θα θέλαμε,κατ’αρχήν να σας ευχαριστήσουμε για την ώς τώρα βοήθεια που μας παρέχετε, ώστε να λειτουργούμε τον ιστορικό Αχιλλέα μας με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, στα πλαίσια του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

   Η προσπάθειές μας και ο προγραμματισμός μας δείχνει να πιάνει τόπο, μιάς και αυτή την ώρα που μιλάμε οι αγωνιστικοί χώροι των γηπέδων ποδοσφαίρου,μπάσκετ,τένις έχουν μετατραπεί σε στολίδι ,κόντρα και στην δυσπιστία ορισμένων από εσάς.(Θα παραθέσουμε στο τέλος φωτογραφικό υλικό για του λόγου το αληθές).

    Απομένει βέβαια ακόμη αρκετός δρόμος ώστε να γίνει στολίδι και το υπόλοιπο του γηπέδου, περιβάλλων χώρος, αποδυτήρια, περίφραξη, φωτισμός κ.ά. 

    Οι προσπάθειές μας προς το Δήμο μας (στον οποίο οφείλεται το έως τώρα έργο και τον ευχαριστούμε γι αυτό) την περιφέρεια και ιδιώτες, για περεταίρω χρηματοδότηση,δε θα σταματήσει.

    Όμως τούτη την ώρα που με εθελοντική εργασία αρκετών ανθρώπων μας επισκευάζονται τα αποδυτήρια  (φωτο.) ΖΗΤΑΜΕ από όποιον από εσάς δύναται σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία (covid,οικονομική κρίση κ.ά.) να συνδράμει οικονομικά ή με όποιον άλλο τρόπο μπορεί (εξεύρεση χορηγών) το έργο μας.

   Εμείς αυτό που εγγυώμαστε είναι υπόσχεση για τις καλύτερες δυνατόν,  υπηρεσίες προς το σύλλογό μας και πλήρη διαφάνεια των εξόδων που θα κάνουμε και θα αναρτήσουμε.

   Όραμά μας, να παραδώσουμε στους επόμενους, τους συνεχιστές, μαζί με το Δήμο μας, ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό, αθλητικό και πολιτισμικό χώρο, που θα τον χαίρεται και θα τον απολαμβάνει κάθε μέλος της κοινωνίας μας και ο σύλλογός μας.

  Όποιος από εσάς θέλει να βοηθήσει οικονομικά τον Σύλλογό μας μπορεί είτε να καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με IBAN:GR4801725030005503087477606) είτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου στα τηλέφωνα:

Πέτρος Χάρβαλος             6972224429

Κοράλλης Κωνσταντίνος  6944741240

Κοσκινάς Κώστας              6980202804

 

Σχόλια επισκεπτών

Ζητάτε βοήθεια και ταυτόχρονα κράζετε τον κόσμο ότι ήταν δυσπιστοι. Γιατί είχαν άδικο; Τι κάνατε; Μια τρύπα στο νερό. Χωρίς σχέδιο χωρίς οργάνωση ο,τι να ναι έργα αναρχα. Το χτίσιμο θέλει σχέδιο και θεμέλια. Δεν φτιάχνεις πρώτα τον επάνω όροφο και μετά τα θεμέλια. Κανατε όλα τα φωσφοριζέ έργα και τώρα που καταλάβατε ότι έχετε ένα ξέφραγο αμπέλι χωρίς υποδομές ζητιανεύετε για να το φτιάξτε. Οπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Περιμένετε τις επόμενες εκλογές να βρεθεί ένας ακόμα πολιτικάντης να σας πετάξει κανα ξεροκόμματο.

ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΩΝΥΜΕ 16.27 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.....ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΔΥΝΑΤΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....

Είναι από τα πολύ όμορφα και παραγωγικά έργα που έχουν γίνει εδώ και πάρα πολλά έργα προς όφελος όλων των ηλικιών κοινωνικοπολιτιστικα-αθλητικα! Ας αφήσουμε στην άκρη τη μιζέρια και την εσωστρέφεια και να επικροτησουμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια.

Είναι από τα πολύ όμορφα και παραγωγικά έργα που έχουν γίνει εδώ και πάρα πολλά έργα προς όφελος όλων των ηλικιών κοινωνικοπολιτιστικα-αθλητικα! Ας αφήσουμε στην άκρη τη μιζέρια και την εσωστρέφεια και να επικροτησουμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με αυτού του είδους την κριτική σε ένα έργο που έχει ήδη υλοποιηθεί. Το ύψος της χρηματοδότησης που δεν αρκούσε για αυτά τα οποία πρέπει τώρα να φροντίσουμε μας κάνει να προσπαθούμε να το φέρουμε εις πέρας. Ποιος από τους δύσπιστους βγαίνει δικαιωμένος όταν ήδη έχουν φτιαχτεί τα γήπεδα για τα οποία και η χρηματοδότηση? Βέβαια στην ανθρώπινη κρίση μπορεί και το άσπρο να φανεί μαύρο. Αν κατάλαβα καλά λοιδορείται η προσπάθειά μας να το ολοκληρώσουμε και να το παραδώσουμε στην κοινωνία? Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μικροψυχία, σκοπιμότητα, ζήλια. Υποκλινόμαστε στην ανώνυμη κρίση σας, μα δεν λυγίζουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio