Άνετος, ωραίος και αήττητος ο Πήγασος πέρασε και από Ξυλόκαστρο

Σάβ, 20/11/2021 - 19:09
Image

Ο Πήγασος πέρασε με σπασμένα τα φρένα και από Ξυλόκαστρο επικρατώντας στο ντέρμπι κορυφής της τοπικής ομάδας με σκορ 60-72 και συνεχίζει να βρίσκεται μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 ΕΣΚΑΚ.

Η ομάδα του Άστρους συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ και δείχνει το πόσο ανταγωνιστική είναι σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι στιγμής μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης από κανέναν.

Η άμυνα, η ευστοχία στα τρίποντα και η ενέργεια ήταν τα κλειδιά που άνοιξα την πόρτα της νίκης του Πήγασου στο Ξυλόκαστρο και επέτρεψαν στην ομάδα του Άστρους να επιστρέψει με το διπλό στις αποσκευές της.

Από την αρχή της αναμέτρησης ο Πήγασος επέβαλε τον ρυθμό του και ήταν αυτός που όριζε το τέμπο με την τρίτη περίοδο να είναι η πλέον καταλυτική αφού οι Αστρινοί με όπλο τους την άμυνα δέχθηκαν μόλις πέντε πόντους με την διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 28 πόντους.

Στην τελευταία περίοδο ο Πήγασος έριξε ταχύτητα και έκανε διαχείριση του αγώνα φτάνοντας έτσι με άνετο τρόπο σε ένα ακόμα ροζ φύλλο μετατρέποντας το ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο.

Δεκάλεπτα: 16-21, 28-37, 33-56, 60-72

Πήγασος: Μαντίκος 7 (1), Ταβάνι 14 (3), Καρράς, Κοψαύτης 26 (4), Αντωνάκης 14 (2), Διαμαντόγιαννης 8 (1), Μαυριάς 3, Μεσίνης.

Σχόλια επισκεπτών

Ακόμα μια νίκη, ακόμα μια πολυ καλή εμφάνιση, ένα ταξίδι έχει ξεκινήσει, ας ευχαριστηθουμε την διαδρομή, όσο για τον προορισμό, άγνωστος "προς το παρόν"
Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio