Ανανέωσαν και συνεχίζουν στον Ηρακλή Αβίντογλου, Κακλαμάνος και Τσεμπελής (pics)

Πέμ, 13/07/2023 - 17:01
Image

Ο σχεδιασμός του Ηρακλή Βερβένων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε απόλυτη εφαρμογή το πλάνο που ξεκινά πρώτα από τις ανανεώσεις για ακολουθήσουν στην συνέχεια οι μεταγραφές.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό οι Λάζαρος Αβίντολγου, Αλέξης Κακλαμάνος και Δημήτρης Τσεμπελής ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους «μπλέ» ενώ αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με άλλους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ.

Lazo is Here

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Αβίντογλου για την σεζόν 2023-24!

Ο Λάζαρος με την εμπειρία του από τις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και με την ηγετική του προσωπικότητα βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτευχθούν οι περσινoί μας στόχοι.

Λάζο σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μας

Kakla is here

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Κακλαμάνο την σεζόν 2023-24 !

Ο Αλέξης αποτέλεσε ένα από τους βασικούς πυλώνες της περσινής επιτυχημένης πορείας μας και η ανανέωση του ήταν μονόδρομος.

Κάκλα σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας

Tsebe is here

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσεμπελή για την σεζόν 2023-24!

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ καλές και η συμφωνία αποτελούσε τυπικό κομμάτι για ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της ομάδας

Δημήτρη σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μας

Σχόλια επισκεπτών

Αν έχεις όραμα, για να απογειώσεις την ομάδα, ξεκινάς με την πεπατημένη,...Τα δικά μας παιδιά, που είναι πάνω στο άνθος της ηλικίας τους. ... Τελικά Τάσο είσαι μεγάλο αλάνι

Φιλε μου καλε ευχαριστω. Εχε υπομονη στο τελος τις χρονιας ολοι μας θα κριθουμε αναλογα ; απο τους στοχους που εχει καθε συλογος. Ο ηρακλης εχει δοικηση ,εχει μελη φιλαθλους παικτες προπονητες γυμναστες ,και ξερει το δρομο τις επυτιχιας .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio