Ανακοίνωσε Τσεμπελή ο Ηρακλής Βερβένων

Τετ, 12/01/2022 - 16:55
Image

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Ηρακλής Βερβένων ο οποίος ήρθε σε συμφωνία και ανακοίνωσε μέσα από τις σελίδες του στα social media την απόκτηση του Δημήτρη Τσεμπελή.

Ο Δημήτρης Τσεμπελής κατάγεται από το Λεωνίδιο και στο παρελθόν έχει περάσει και από τις δύο ομάδες τον ΑΣΛ και τον Ολυμπιακό με τον Ηρακλή Βερβένων πλέον να γίνεται ο νέος ποδοσφαιρικός προορισμός της καριέρας του.

Μεγάλος στόχο για τους «μπλε» της Βόρειας Κυνουρίας δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία με την προσθήκη του Δημήτρη Τσεμπελή να δείχνει την πρόθεση για ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

 

Σχόλια επισκεπτών

Ίσως η πιο πετυχημένη μεταγραφή για φέτος από ομάδα, ένα παιδί που παίζει σε όλες τις θέσεις με το ίδιο ταλέντο και πάθος. Θα βοηθήσει πολύ την φιλική σε όλους ομάδα του Ηρακλή. Καλή επιτυχία Δημήτρη

Αρκετοί στην κοινωνία που ζούμε είναι κλειστόμυαλοι τοπικιστές κάτι που αφήνει 30 χρόνια πίσω την εξέλιξη της κοινωνίας μας . Η ζήλια ανάμεσα στα γειτονικά χωριά από συγκεκριμένους ανθρώπους είναι κάτι που ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, βλέπουμε έναν φίλο του παιδιού να εύχεται καλή επιτυχία στον φίλο του και κάποιοι κομπλεξικοί επειδή είπε κάποια πράγματα που πονεσαν και δεν αναφέρθηκαν στις δικές τους ανακοινώσεις τα αμφισβητούν. Αφήστε επιτέλους τον τοπικισμό στο ντουλάπι και ελάτε να φτιάξουμε μια κοινωνία καλύτερη για τα παιδιά μας .
Την αξία του Δημήτρη την ξέρουμε όλοι και μας τηβ έχει αποδείξει θα το κάνει άλλη μια φορά εκεί που πρέπει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio