Ανακοίνωσε Πούτση και Μιλιβόι Γκορόβκο «Μίκι» ο Ερμής Μελιγούς

Παρ, 26/08/2022 - 09:57
Image

Ο Ερμής Μελιγούς με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο κινεταίτα στα μεταγραφικά του πυροδότησε διπλή «βόμβα» καθώς ανακοίνωσε με μιας την απόκτηση των Θοδωρή Πούτση και του Μιλιβόι Γκορόβκο «Μίκι».

Ο Θοδωρής Πούτση είναι γνωστός και με σημαντική διαδρομή στην Γ’ Εθνική έπειτα από το πέρασμα του από Καλαμάτα, Παναρκαδικό, Παναργειακό ενώ την περσινή σεζόν αγωνίζονται με την φανέλα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Από την άλλη πλευρά ο Μιλιβόι Γκορόβκο «Μίκι» είναι Κροάτης στην καταγωγή και έχει παραστάσεις από Β’ και Γ’ Εθνική αλλά και το εξωτερικό έχοντας παίξει στην ΝΚ Ζάγκρεμπ στην Ζαντάρ και την Τρέπτσα.

Αναλυτικά

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κεντρικού μέσου Θοδωρή Πούτση αλλά και αυτή του επιθετικού Milivoj Govorko 'Μικυ'.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

 

Σχόλια επισκεπτών

Φαντασμενοι πατήρ ιός λάστιχα δες συνταξιούχε και λοιποί συγγενείς πρωτάθλημα δε παίρνετε καταλάβετε το, ασχοληθείτε με τις δουλειές σας όπως σας το έγραφα και πέρσι στη Γ εθνική ότι θα πέσετε και έγινε σας το γράφω και τώρα. πρωτάθλημα δεν περνετε , ιδιαιτερα για την φαντασμενη οικογένεια ας πάρει από τώρα τα φάρμακα για τη πίεση εξαλου στα πόδια της τα έχει καλού κακού ακούστε με καλό θα σας κανει

Τον πατήρ και τον ιό όπου πήγαν τους διωξαν διότι δεν απεβλεπαν σε καλό της ομαδος. πλην του προσωπικού τους εύχομαι. Η αγαπητή Μελιγου να το καταλάβει νωρίς διότι τα αποτελέσματα αυτών των ματαιοδοξιων θα είναι καταστροφικά πολύ σύντομα , πρωτάθλημα. δεν περνετε με τίποτα όσους ξένους και να φέρετε

Στα πόδια σας είναι τα φάρμακα. Πάρτε τα άλλα. Μην. Καταστρέφετε τον ΕΡΜΉ. καλα ρε λαστιχα α ε είχα για έξυπνο ξύπνιο. Στη Γ πάει και έρχεται στο τοπικό με ξένους; εσςις. Κάποτε πςδιφανςυοσασταν για τους ντόπιους για μένα. Ούτε ευρώ να μη σας δώσουν από την περιοχή οι φίλαθλοι. Είσαστε και επαγγελματίες τρομάρα σας

Προφανώς εσείς που τόοοοοοσο πολύ νοιάζεστε για τον ΕΡΜΗ μοιάζετε για οπαδοί του τρίμπαλου σε κάποια μπαράζ. Κάντε λοιπόν λίγη υπομονή ακόμα και θα φωνάζετε είναι βαθιά του Πούτσι η μπαλιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio