Αναβολή της 21ης αγωνιστικής αποφάσισε η ΕΠΣ Αρκαδίας

Παρ, 04/03/2022 - 10:09
Image

Σας ενημερώνουμε ότι ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 6/3/2022 Ορχομενός Λεβιδίου-Αχιλλέας για την 13η αγωνιστική της Α' κατηγορίας αναβάλλεται για υγειονομικούς λόγους.

Επιπλέον, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας για λόγους ισονομίας και για την εύρυθμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της 21ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 12-13/3/2022, έτσι ώστε να διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες που εκκρεμούν.

Το Σαββατοκύριακο 12-13/3/2022 θα διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες:

1. ΤΕΓΕΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΟΥ

2. ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΛΕΩΝΙΔΙΟ

3. ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Επίσης τροποποιούνται οι ημερομηνίες των επόμενων τριών αγωνιστικών σε σχέση με το αρχικά ανακοινωθέν πρόγραμμα ως εξής:

 Οι αγώνες της 21ης  αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο  19-20.03.2022

 Οι αγώνες της 22ης  αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο  26-27.03.2022

 Οι αγώνες της 23ης  αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο   2-3.04.2022

Σχόλια επισκεπτών

Έχει κάποιο επίσημο χαρτί η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος από την ομάδα του Λεβιδίου που να πιστοποιεί την ύπαρξη κρουσμάτων covid ??αν υπάρχει πρέπει να κοινοποιηθεί σε όλες τις ομάδες για την διαφάνεια του πρωταθλήματος.αν δεν υπάρχει επίσημο χαρτί πρέπει να τιμωρηθεί πρώτα η ΕΠΣΑ και μετά η ομάδα που επικαλέστηκε τα κρούσματα covid.

Τα ίδια μια ζωή εκεί στην Επσ στο ίδιο έργο θεατές πάλι.. Ακυρώνεται ματς χωρίς λόγο όπως και με την ομάδα του Ηρακλή Βερβένων δήθεν για κρούσματα κορονοϊού . Μην παίρνετε θέση στο πρωτάθλημα αφήστε την αντίπαλη ομάδα να πέσει αξία παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο, αν γίνει το αντίστροφο θα είναι έγκλημα κύριοι.
Σοβαρευτείτε εκεί στην ΕΠΣ και στο Λεβιδι σας πήραμε χαμπάρι γελάει ο κόσμος μαζί σας ..!!!

να απαντήσει επίσημα η ΕΣΠΑ ... χθες... να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά νοσησης των παικτών να γίνει έφοδος στα σπίτια τους για το αν κάθονται καραντίνα καθώς και αν απουσιάζουν και από τις δουλειες τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio