Αήττητος ο Ερμής του Καλογιαννίδη κόντρα στον Παναρκαδικό

Πέμ, 14/04/2022 - 11:26
Image

Ο Κώστας Καλογιαννίδης κατέκτησε ως προπονητής το πρώτο του Κύπελλο Αρκαδίας κάνοντας μάλιστα κόντρα σε μια πρώην του ομάδα τον Παναρκαδικό το οποίο φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να του κάνει ό,τι θέλει στα παιχνίδια που τον βρίσκει αντίπαλο.

Αυτή την φορά ο Πόντιος τεχνικός κερδίζει το τριφύλλι σε τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας στερώντας του το τρόπαιο όντας αήττητος με τον Ερμή Μελιγούς κόντρα στον Παναρκαδικό σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια σε Γ’ Εθνική και τώρα στο Κύπελλο Αρκαδίας.

Μιλάμε ασφαλώς για κάτι το ιδιαίτερα εξεζητημένο, μιας και ο Κώστας Καλογιαννίδης δεν έχει χάσει από τον Παναρκαδικό καμία φορά ως προπονητής κάποιας Αρκαδικής ομάδας μετρώντας συνολικά 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Μάλιστα ο Ερμής Μελιγούς του Κώστα Καλογιαννίδη όπως είναι αυτονόητο μένει αήττητος από τον Παναρκαδικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κερδίζοντας τον για δεύτερη συνεχόμενη φορά 36 ημερών μετά το Άστρος στις 7 Μαρτίου για την Γ’ Εθνική.

Παράλληλα ο Κώστας Καλογιαννίδης πήγε στο 2-0 κόντρα στον Δημήτρη Μαγκαφίνη, μία νίκη έχει με τον Αντώνη Μαυρέα, από μία ισοπαλία με τους Θωμά Μαυρουδή και Παναγιώτη Τζαναβάρα με τον μοναδικό που τον έχει κερδίσει να είναι ο Γιώργος Αντωνόπουλος το 2016 με τον ίδιο τότε να είναι προπονητής της Καλαμάτας.

Ακόμα ένα στατιστικό στοιχείο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά ο Κώστας Καλογιαννιδης κερδίζει με ομάδα του τον Παναρκαδικό κάνοντας το μάλιστα με ανατροπή στο σκορ (1-2).

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2018 για το Κύπελλο Αρκαδίας η ΑΕΚ Τρίπολης του Κώστα Καλογιαννίδη κερδίζει στο γήπεδο της Κάρτσοβας τον Παναρκαδικό του Αντώνη Μαυρέα με 2-1 και τον αφήνει εκτός θεσμού και γίνεται μετά από χρόνια η πρώτη ομάδα του τοπικού που αποκλείει τους πράσινους.

Στις 16 Μαΐου του 2021 στο Άστρος ο Κώστας Καλογιαννίδης ως  προπονητής του Ερμή Μελιγούς έρχεται ισόπαλος με σκορ 0-0 με τον Παναρκαδικό του Θωμά Μαυρουδή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στις 28 Νοεμβρίου 2021 στην Τρίπολη αυτή την φορά ο Παναρκαδικός του Παναγιώτη Τζαναβάρα έρχεται ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Ερμή Μελιγούς του Κώστα Καλογιαννίδη και πάλι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στις 7 Μαρτίου του 2022 στο Άστρος για τον δεύτερο γύρω του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Ερμής Μελιγούς του Κώστα Καλογιαννίδη κερδίζει με 1-0 τον Παναρκαδικό στο ντεμπούτο του Δημήτρη Μαγκαφίνη στον πάγκο του.

Στις 13 Απριλίου του 2022 στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας ο Ερμής Μελιγούς μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 1-2 του Παναρκαδικού σηκώνοντας το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας του.

Η μοναδική ήττα του Κώστα Καλογιαννίδη από τον Παναρκαδικό είναι στις 27 Μαρτίου του 2016 όταν ο Πόντιος προπονητής κάθονταν στον πάγκο της Καλαμάτας με το τριφύλλι του Γιώργου Αντωνόπουλου τότε να κερδίζει με 2-0 την «Μαύρη Θύελλα» στην Τρίπολη.

Σχόλια επισκεπτών

Τελικά ο Δ.Κ δεν είχε πάρει λαχνους από αυτη ν την ομάδα κ δεν τον έβγαλαν ούτε μια φωτογραφία κ περιμενε ποση ωρα εξω απο την πόρτα.ούτε ένα συγχαρητήρια δεν έστειλε στον ΕΡΜΗ καλα σας εκανε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio