Αχιλλέας: Σταθερά βήματα μπροστά με εγγυητή του πλάνου τον Σαβούρδο

Τρί, 20/06/2023 - 12:46
Image

Ο Αχιλλέας με σύνεση και προγραμματισμό προσπαθεί και επιδιώκει την σταθεροποίηση του στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας δείχνοντας πως διαθέτει και την πρόθεση αλλά και το πλάνο για να το πετύχει.

Εγγυητής ενός τέτοιου εγχειρήματος μοιάζει και είναι ένας άνθρωπος που είναι μετρ στο χτίσιμο ομάδων, που διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία και έχει αποδείξει πως γνωρίζει άριστα τον τρόπο να βάζει την σφραγίδα του στα δικά του ποδοσφαιρικά δημιουργήματα.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας του Αχιλλέα με τον Άρη Σαβούρδο αποτελεί από μόνη της την αρχή μιας νέας εποχής για την ομάδα του Παραλίου Άστρους που εμπιστεύεται και δίνει τα κλειδιά σε ένα προπονητή που παράσημα του είναι η δουλειά και οι επιτυχίες.

Ο Άρης Σαβούρδος ξέρει από νεαρούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα ο Αχιλλέας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου θα έχει στο ρόστερ του έντονο νεανικό χρώμα ωστόσο είναι δεδομένο πως θα έχει έναν προπονητή στον πάγκο του που δημιουργεί στους ανθρώπους του σωματείου την αίσθηση της εμπιστοσύνης.

Μαζί του ο Άρης Σαβούρδος θα έχει (ξανά) τον Ανδρέα Κασκαμπά ο οποίος την περσινή χρονιά κλήθηκε και έβγαλε εις πέρας την αποστολή του ως πρώτος προπονητής του Αχιλλέα κρατώντας τον στην Α’ Αρκαδίας.

Αναμφισβήτητα η νέα εποχή στην οποία έχει περάσει το Παράλιο Άστρος κρύβει τεράστιο ενδιαφέρον και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί ο σχεδιασμός της νέας ομάδας δια χειρός Άρη Σαβούρδου.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio