Αφεντικό της Αρκαδίας… Ερμής - Παναρκαδικός 1-0 (vid)

Κυρ, 06/03/2022 - 18:48
Image

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο, στο κατάμεστο γήπεδο του Άστρους ο Ερμής Μελιγούς επικράτησε με 1-0 του Παναρκαδικού στο παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Πελέ Μπρούνο με διαγώνιο πλασέ στο 26’ ενώ λίγο αργότερα ο σκόρερ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό να έχει τεράστια ευκαιρία με χαμένο πέναλτι του Καμπεράι στο 70’ το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Γεράσιμο Ράλλιο.

Αγώνας για γερά νεύρα όντας στην κόψη του ξυραφιού με πολλές δυνατές μονομαχίες από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και με αρκετή τακτική και από τους δύο προπονητές τον Κώστα Καλογιαννίδη και τον Δημήτρη Μαγκαφίνη.

Ο Ερμής Μελιγούς με την νίκη του αυτή μείωσε την διαφορά του στο -3 από την ζώνη εκεί που είναι ο Παναρκαδικός ο οποίος με την σειρά του με το αποτελέσμα αυτό μπήκε σε περιπέτειες.

Δείτε στο βίντεο το γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Αρκαδικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Ερμή Μελιγούς και τον Παναρκαδικό.

Ερμής Μελιγούς (Kώστας Καλογιαννίδης): Γιαννούσης Κ., Παπαδόπουλος, Μέντες, Τόμπι, Ράλλιος Γ., Γιαννούσης Σ, Τσιώλης, Φερέιρα, Ανδριανός, Καδάς, Μπρούνο.

Παναρκαδικός (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πλατής, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Αλέμης, Νάνος, Πούτσι, Λαμτσελάρι, Καναβέτας, Καμπεράι, Γλέζος, Γεωργόπουλος.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio