Αδαμογιάννης: Φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και ζητώ συγγνώμη

Σάβ, 02/04/2022 - 23:12
Image

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο προπονητής των Βρασιών Βαγγέλης Αδαμογιάννης μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα της ομάδας του από τον Πανθυρεατικό στο ντέρμπι βγαίνοντας μπροστά την κρίσιμη ώρα για να ζητήσει συγγνώμη.

Αναλυτικά

Εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη από τον πρόεδρο αλλά κυρίως από τον κόσμο της ομάδας που σήμερα αισθανθήκαμε ότι παίζαμε εντός έδρας. Νιώθω ότι τους προδώσαμε.

Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και δυστυχώς δεν μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια. θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα συνεχίσουμε.

Τίγκα Βρασιάτης.

Σχόλια επισκεπτών

Μπορουσες να το διατυπωσεις αλλιως ΒΑΓΓΟ.Θελαμε νικη η ισοπαλια.επαναπαυτηκα οτι πηρα χ και δεν κυνηγησα την νικη για να μην χασω.ελα ομως που μπηκε στο 95 και αφου προηγουμενως η αλεπου ΑΡΗΣ εκανε 5 αλλαγες σε πιεσε κερδισε 5 συνεχομενα κορνερ και αμαρκαριστος ο ψηλος το καρφωσε.

Θέλω να πιστεύω (και το πιστεύω) ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα γρήγορα. Θέλει υπομονή κι επιμονή. Ο Άγιος Ανδρέας πάντα είχε και έχει ταλέντα, άλλα δεν τα εξελίσσει. Όταν γίνει αυτό, τότε θα μπουν όλα σε σειρά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio