8 προπονητές της Α' Αρκαδίας μας δίνουν τον παλμό για την νέα σεζόν που ξεκινά

Παρ, 21/10/2022 - 12:46
Image

Μιλήσαμε (ενδεικτικά) με οκτώ προπονητές ομάδων του τοπικού πρωταθλήματος (ακολουθούν και οι αρχηγοί των υπόλοιπων ομάδων σε επόμενο άρθρο, σε λίγη ώρα) και πήραμε την πρώτη τους δήλωση ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Ευχές, στόχοι και ο πρώτος παλμός των πρωταγωνιστών με τον καθένα να εκφράζει μέσα από τον δικό του τρόπο την φιλοσοφία του συνόλου του για την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά που σε λίγες ώρες ανοίγει αυλαία στα γήπεδα του νομού μας.

Άρης Σαβούρδος (Πανθυρεατικός): Καταρχάς να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλους τους ανθρώπους του Αρκαδικού ποδοσφαίρου. Είναι ξεκάθαρο πως θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με καλές ομάδες και αυτό είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για την κατηγορία μας. Ως Πανθυρεατικός η ιστορία και το πνεύμα μας απαιτεί να παλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο, να καταθέτουμε τα πάντα στο γήπεδο θέλοντας να πρωταγωνιστήσουμε και πάλι. Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρσι.

Ανδρέας Κασκαμπάς (Αχιλλέας): Επιτελούς το πρωτάθλημα ξεκινά και αυτό είναι κάτι που μας κάνει όλους χαρούμενους. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους παίχτες. Ο Αχιλλέας είναι ουσιαστικά ένα νέο σύνολο που θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στα νέα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ μας. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και θα παλέψουμε μέσα από την δουλειά μας γι’ αυτό.

Δημήτρης Κουλεντιανός (Βρασιές): Αργήσαμε αλλά τελικά το πρωτάθλημα μας αρχίζει και πάλι. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους. Είναι μια μεταβατική χρονιά αυτή για την ομάδα μας και θέλουμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στα «δικά μας» παιδιά ενσωματώνοντας τα και πάλι στο σύνολο. Οι Βρασιές έχουν στόχο την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και μέσα από το πλάνο μας να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Νίκος Χατζόπουλος (Α.Ο. Νέων Τρίπολης): Επιστρέφουμε στα γήπεδα εκεί που είναι ο φυσικός χώρος της κάθε ομάδας. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς άλλες διακοπές. Η ομάδα μας έχει την δική της φιλοσοφία που χτίζεται κάθε χρόνο από την ίδρυση της με επίκεντρο την ανάδειξη του ταλέντου και την προώθηση πολλών νέων παιδιών. Αυτό θα κάνουμε και φέτος βασισμένοι στο δικό μας παιχνίδι, παλεύοντας ξεχωριστά κάθε παιχνίδι κάνοντας στο τέλος ταμείο. Οι στόχοι μας ξεπερνούν τον αυτοσκοπό του αποτελέσματος και επενδύουν στην ουσία που είναι η ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών που διαθέτουμε.

Τάσος Ρεντούλης (Ηρακλής Βερβένων): Αγαπάμε το τοπικό ποδόσφαιρο και επιτέλους γυρίζουμε και πάλι στην αγωνιστική δράση. Η ομάδα μας έχει δημιουργηθεί με επιθετική φιλοσοφία, με στόχο να παίξει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο βγάζοντας κομμάτια της ποιότητας που διαθέτουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε όλα τα φόντα για να το πετύχουμε έτσι ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο τέλος της σεζόν.

Σπύρος Λαγός (Παναρκαδικός): Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο. Εύχομαι υγειά, κάθε ομάδα να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και να μην υπάρχουν πάλι διακοπές η εξωγενείς παράγοντες που θα κρατήσουν όσους υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκτός γηπέδων. Στόχος είναι αυτονόητο για την ιστορία και το μέγεθος του Παναρκαδικού. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε.

Νίκος Παρασκεύας (Απόλλωνας Τυρού): Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Από την πλευρά μας βασικός μας στόχος για άλλη μια σεζόν είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Βασιζόμαστε στα πολλά νέα παιδιά που είναι κομμάτι των ακαδημιών μας. Ποντάρουμε στο ταλέντο τους και μέσα από τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και το πλάνο μας θα βαδίσουμε στο νέο πρωτάθλημα.

Φώντας Καζακόπουλος (Λεωνίδιο): Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο με υγεία και δύναμη. Ξεκινάμε με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε δύο ιστορικές ομάδες. Ξέρουμε ότι θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας όπως πάντα και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Ο στόχος μας για την φετινή χρονιά είναι να καθιερωθούν κάποια νέα παιδιά από την Ακαδημία μας στην αντρική ομάδα και κάθε εβδομάδα να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε . Το Λεωνίδιο πάντα παίζει για να κερδίζει.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio