7 γκολ σε 2 αγωνιστικές ο Ράλλιος

Τρί, 08/03/2022 - 22:31
Image

Λίγες μέρες πριν σας γράψαμε για το χατ τρικ του Παναγιώτη Ράλλιου κόντρα στον Αχιλλέα και για το πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει στο παιχνίδι του Πανθυρεατικού με τον 19χρονό επιθετικό να μας δικαιώνει στο αμέσως επόμενο.

Ο Παναγιώτης Ράλλιος στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Άστρος του Πανθυρεατικού με το Κορακοβούνι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε συνολικά τέρματα της άνετης νίκης της ομάδας του.

Από το χατ τρικ της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αχιλλέα στο καρέ τερμάτων τώρα με το Κορακοβούνι με τον Παναγιώτη Ράλλιο να έχει σημειώσει 7 γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια φτάνοντας ο ίδιος τα 12 ενώ είναι και πρώτος σκόρερ των κιτρινόμαυρων στο πρωτάθλημα.

Η συνεχόμενη αγωνιστική άνοδος του Παναγιώτη Ράλλιου και η συχνή πια επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα δίνουν λύσεις, επιλογές αλλά σκορ στον Παναθυρετικό που τον αξιοποιεί, τον στηρίζει και ποντάρει πολλά πάνω του στο επιθετικό του παιχνίδι.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Ράλλιος με το επιθετικό του ρεπερτόριο και το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο βγαίνει μπροστά και με τα γκολ του προσφέρει και πάλι σημαντικά πράγματα στον Πανθυρεατικό.

Σχόλια επισκεπτών

@ Ανώνυμος 17:20
Τι ακριβώς εννοείς; Μήπως ότι οι παίκτες του Κορακοβουνίου δεν έπαιξαν για την ομάδα τους; Μήπως ότι 'κάθισαν' και έχασαν; Πες το μας κι αυτό!
Τέλος, δεν υπάρχουν εχθρικές ομάδες. Όλες φιλικές είναι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio