Ασταμάτητη η επιθετική γραμμή του Πανθυρεατικού

Παρ, 24/11/2017 - 12:47
Image

Mε την συμπλήρωση 6 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ο συνολικός αριθμός τερμάτων έχει φθάσει στα 107 γεγονός που φανερώνει ότι κάθε Σαββατοκύριακο το θέαμα παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Πιο παραγωγική ομάδα στο σκοράρισμα και καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος είναι ο Πανθυρεατικός ο οποίος έχει σκοράρει 23 γκολ συνολικά βάζοντας κατά μέσο όρο μέχρι στιγμής 3, 8 γκολ ανά αγώνα και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ενδεικτικό της εξαιρετικής επιθετικής λειτουργίας των Αστρινών είναι το γεγονός ότι και στον πίνακα των σκόρερ κυριαρχούν καθώς Κατσίρης και Αγγελόπουλος μοιράζονται την πρώτη θέση μαζί και με τον Ιατρίδη του Ερμή με 6 τέρματα έχοντας στις κορυφαίες θέσεις και τους Τακλή και Κώστα Μπάρλα.

Από κει και πέρα ο Ερμής Μελιγούς και οι Βρασιές έχουν από 12 γκολ σε 6 αγωνιστικές και μοιράζονται έως τώρα την δεύτερη θέση επιθετικής παραγωγικότητας και μαζί με τον Πανθυρεατικό των 23 τερμάτων είναι οι τρεις μόνες ομάδες που έχουν φθάσει σε διψήφιο αριθμό  γκολ στο πρωτάθλημα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα 107 γκολ που έχουν μπει συνολικά σε 6 αγωνιστικές στην Α' Αρκαδίας δείχνουν ότι αριθμητικά έχουμε 17, 8 γκολ κατά μέσο όρο σε κάθε στροφή του πρωταθλήματος.

Αντώνης Χρονάκης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio