Υποψήφιος ο Αλέξιος Αρφάνης με τον Γιώργο Καμπύλη

Παρ, 18/08/2023 - 14:22
Image

Για ακόμη μια φορά ο Αλέξιος Αρφάνης συστρατεύεται με την "Πρωτοβουλία Αλλαγής".

Συνεχίζουμε υπευθυνα με ανθρώπους που έχουν την εμπειρία, τις γνωσεις και την όρεξη να συμβάλλουν στην εξέλιξη του Δήμου μας σε θέματα  εκπαίδευσης και αθλητισμού.

Ο Αλέξης από το 2019 διατελεί Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, καθώς και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αλέξιος Αρφάνης γεννήθηκε στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και του Μαρασλείου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συμμετέχει σε προγράμματα Ψυχολογίας, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής με κατεύθυνση την Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο Πρότυπο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και συμμετέχει σε προγράμματα παλιννοστούντων και αλλοδαπών μαθητών σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  Αθηνών.

Στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Ολοκλήρωσε το καινοτόμο πρόγραμμα CRISIS, στα πλαίσια εκπαίδευσης στελεχών Ανθεκτικότητας Έξυπνης Πόλης (Smart Cities), που χρηματοδοτείται από Erasmus+ European Commission σε συνεργασία με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Έχει υπηρετήσει σχεδόν σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας. Ήταν ενεργό μέλος, ως αθλητής για περισσότερα από τριάντα χρόνια στον Πήγασο Α.Ο. Θυρέας και για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του.

Από το 2014 είναι Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της Επιτροπής Αθλητισμού και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας. Από το 2019 είναι Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας.

Στόχος του είναι να συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου μας και ειδικότερα σε θέματα που αφορούν την Παιδεία και τον Αθλητισμό.

Γιώργος Καμπύλης

Σχόλια επισκεπτών

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ . ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΒΡΈΘΗΚΕ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ?? Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΕΒΟ ΟΜΩΣ . ΥΠΟΜΟΝΗ !!!

Αγαπητε φίλε υποψήφιες Αλέξη τα παιδιά μου είναι σε σχολείο της περιοχης Αστρους τα δικά σου σε πρότυπο στην Αθήνα ,η δουλειά μου στη Μελιγου , η δίκη σου στην Αθήνα , το σπίτι μου στη Μελιγου το δικό σου στην Αθήνα , γιατί λοιπόν πιστεύεις πως εσυ είσαι καλύτερος από όλους εμάς που είμαστε μόνιμοι εδώ στην περιοχή και σε έχει ανάγκη ο τόπος ;;; Φτάνει πια χορτάσαμε από άριστους -άχρηστους Μαύρο στους
ξένοδημότες

Αγαπητέ "φίλε" 23:27, κάθε σχόλιο σεβαστό, να ανακατεύεις παιδιά και οικογένεια σε πολιτική αντιπαράθεση ξεπερνά κάθε όριο. Πόσο μάλλον όταν φτάνει και στα όρια της συκοφαντίας. Εξηγούμε : 1. Τα παιδιά μου πηγαίνουν σε σχολείο δημόσιο, η αναφορά σου σε πρότυπα σχολεία και ο χωρισμός σε κατηγορίες μαθητών είναι ρατσισμός, αν κατάλαβες κατάλαβες. 2. Αφού ζεις και εργάζεσαι στην Μελιγού τότε γνωρίζεις ότι και οι οικίες και η επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένεια μου είναι Μελιγού και μάλιστα πολλά χρόνια πριν την γνωρίσεις εσύ. Άρα εσκεμμένα συκοφαντείς. Σε πρότυπο εργάζομαι εγώ που έχει όλα τα προσφυγοπουλα του πολέμου, συγνώμη κιόλας που θέλησα να κάνω κάτι διαφορετικό. Καλύτερος δεν είμαι από κανέναν, απλά διαθέτω χρόνο και ενέργεια, που δεν διαθέτεις εσύ, αλλιώς είσαι ευπρόσδεκτος να συμμετέχεις, μόνο που τότε θα είναι επώνυμα κι όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Ως συμμέτοχος στα κοινά θα βρεις το αποτύπωμα μου, στο γήπεδο μπάσκετ όπου κατοικείς, στην αναβάθμιση του κλειστού Γυμναστηρίου , στην κατασκευή νέου Νηπιαγωγείου αλλά και στην ίδρυση στον Δήμο μας ενός μικρού "Πανεπιστημίου" που λέγετε ΔΙΕΚ, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν και χώρους άθλησης και χώρους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τόπο τους. Αν πάλι δεν βλέπεις κάτι από αυτά, απλά πήγαινε στο σχολείο και ρώτα τον Διευθυντή του, αν τα 4 χρόνια που βρίσκομαι στο Παιδείας μαζί με τους συνεργάτες μου, του έλλειψε το οτιδήποτε. Με τέτοια σχόλια δεν μειώνεις κανέναν, απλά του δίνεις την ευκαιρία να αναδείξει το έργο του.

Κε Αρφάνη δεν πείθεται με αυτά που γράφεται. Ειλικρινά θέλω να καταγράψεται τα έργα τα οποία κάνατε. Βασικά θέλω να μας πείτε και ποια έργα προτείνατε ΕΣΕΙΣ να γίνουν. Σας προκαλώ να τα καταγράψετε. Το ΔΙΕΚ ήταν πρόταση του κου Κατσίρη. Αντί να το αναδείξετε σας προκαλώ να μου πείτε πόσοι καταρτιζόμενοι ολοκλήρωσαν. Τα άλλα που γράφεται σας ήρθαν έτοιμα προς υπογραφή. ΜΗΝ κοροιδευεται και μην μοιραζεται σανό τον κόσμο. Πείτε μας λοιπόν, ως ωφείλετε ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ 4 χρόνια....

Κύριε Αρφάνη αν πραγματικά αγαπάτε τόσο πολύ τον τόπο ελάτε να ζήσετε εδώ. Να δείτε πώς είναι τον χειμώνα που δεν κυκλοφορεί ψυχή. Ερημώνει ο τόπος και οι λύσεις πρέπει να βρεθούν από όσους κατοικούν και δραστηριοποιούνται οικονομικά εδώ. Δεν θέλουμε άλλους σωτήρες.

Αγαπητοί ανώνυμοι, δεν γνωρίζω τα ονόματά σας, χαίρομαι που αλλάξατε ύφος, αλλά όταν συκοφαντεί κάποιος, καλό είναι να ζητά και συγνώμη, όταν λειτουργεί ρατσιστικά καλό είναι να απολογείται πρώτα. Όσο για το ΔΙΕΚ είναι έργο δικό μας και δικό μου, αρκεί να έρθετε να δείτε την μελέτη βιωσιμότητας. Άλλωστε την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ημέρα καριέρας για το ΔΙΕΚ, μπορείτε να έρθετε να ρωτήσετε οτιδήποτε και να εγγραφείτε, εκεί θα είμαι να σας απαντήσω, αλλά πλέον θα έχετε ονοματεπώνυμο. Όσο για τα υπόλοιπα έργα που έχω αναφέρει είμαι στην διάθεσή σας όποτε θέλετε να έρθετε στο δημαρχείο να σας δείξω που έχει εμπλακεί και πως ο καθένας μας, αλλά κι εκεί θα έχετε ονοματεπώνυμο. Όσο για το αν πρέπει να είσαι κάτοικος εδώ για να βάλεις υποψηφιότητα, όταν το 80% των οικογενειών του Δήμου μας έχει ένα ή περισσότερα μέλη μακρυά του, καταντά επικίνδυνο, για όλους μας, μάλλον με αυτές σας τις συμπεριφορές απογραφή κάτω από 10.000 με ότι συνεπάγεται αυτό. Εμείς απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους αυτούς που ζουν μακρυά από τον τόπο τους, να μας στηρίξουν γιατί τους θεωρούμε δικούς μας ανθρώπους κι όχι ξένους, τους θεωρούμε κομμάτι μας κι όχι ξενοδημοτες και προφανώς τους σεβόμαστε ενώ εσείς όχι !!!

Κύριε Αρφάνη
1)όταν ο Δήμαρχος δεν μπορεί να περιφρουρήσει την ομάδα του
2) Όταν ο Δήμαρχος δεν αναγνωρίζει τους ανθρώπους που του πρόσφεραν τόσα πολλά ……
3) Όταν ο Δήμαρχος κοιτάει μόνον τον εαυτόν του και όλα τα αναβάλει για το μέλλον ……κλπ….
Κατάλαβε καλά δεν θα φταίμε εμείς που τον ψηφίσαμε αλλά οι άστοχες επιλογές του και οι εσφαλμένες αποφάσεις του.
Αυτά προς παρόν από τον ορεινό όγκο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio