Ξεκίνησε την λειτουργία της η μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Αρκαδία (pics,vid)

Δευ, 14/02/2022 - 11:49
Image
Image

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας.

Ύστερα από δέκα χρόνια αναμονής, το έργο ολοκληρώθηκε και αναμένεται να προσφέρει ανάσα στις πόλεις της Πελοποννήσου και τέλος στις παράνομες χωματερές και στους ΧΥΤΑ.
Το έργο εκπονήθηκε από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή Τατούλη και πέρασε από «σαράντα κύματα» ώσπου να ολοκληρωθεί.

Το πρωί της Δευτέρας στην Παλαιόχουνη και εντός του εργοστασίου για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία βρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και το ΔΣ του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο εργοστάσιο έχουν μεταφερθεί για τις ανάγκες της δοκιμαστικής λειτουργίας 50 τόνοι απορριμμάτων. Αξίζει να αναφερθεί ότι το έργο παραδόθηκε 11 μήνες μετά την πρώτη εκσκαφή στον χώρο της Παλαιόχουνης.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Το κοστος να ρωτήσεις τους σημερινούς στην περιφέρεια κύριε 07:54 ποιο είναι και ακόμα να τους ρωτήσεις να σου φέρουν στοιχεία για σύγκριση από τότε μέχρι σήμερα ,τι προβλεπόταν και τι πέτυχαν......................ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..........απλά θα είχαν όλα πάρει το δρόμο τους εδώ και πολλά χρόνια.............

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio