Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κεντρική οδό της Κοινότητας Παραλίου Άστρους

Δευ, 26/06/2023 - 14:48
Image

Σας γνωρίζουμε ότι ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κεντρική οδό της Κοινότητας Παραλίου Άστρους.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κοινότητας Παραλίου Άστρους να μην παρκάρουν τα οχήματά τους επί της οδού Βασιλείου Δουζένη, από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου, καθώς θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Όλο το χειμώνα καθόμαστε το καλοκαίρι ξεκινάμε τα έργα στο παραλιο .. Αφήστε μας να δουλέψουμε με ηρεμία ένα καλοκαίρι κάντε σωστή προετοιμασία από τον χειμώνα όχι όλα τελευταία στιγμή έλεος πια !!!
Ο κόσμος άρχισε και έρχεται από νωρίς στο παραλιο δείχνει ότι θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι και σαν Δήμος είμαστε πάλι απροετοίμαστει και πάμε τελευταία στιγμή με τσαπατσουλιές να καλύψουμε κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα .
Δήμαρχε είχες 9 μήνες να κάνεις έργα στο παραλιακό μέτωπο δεν έκανες τίποτα ότι και να κάνεις τώρα μόνο τον εκνευρισμό μας προκαλείς!!!

Τέτοια εποχή που ξεκινάει η τουριστική περίοδος δεν κάνουν τέτοια έργα.μπορουσαν ένα μήνα πριν να το έχουν ξεκινήσει αυτό το έργο.αυτο σημαίνει ότι το Παράλιο το έχουν γραμμένο.να τους ξαναψηφισετε

Το Σάββατο αναμένεται το πρώτο sold out στο Παράλιο.η εικόνα που θα αντικρίσουν οι επισκέπτες θα είναι απλά τραγική.τετοιο έργο ή το κάνεις μέσα Μαίου άντε και αρχές Ιουνίου ή δεν το κάνεις καθόλου.και ένα δεκάχρονο να ρωτήσεις αυτό θα σου πει.

τις πισσες καλοκαιρινους μηνες τις ρχινουν, το χειμωνα τα εργοστασια πισσας ειναι κλειστα,.εξαλλου απο σημερα ελαχιστος κοσμος εμεινε στο παραλιο.το σ/κ που θα ξαναρθει οι δρομοι αεροδρομιο θα εχουν γινει λιγο υπομονη δεν βλαπτει..αρετη ειναι

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ!!!ΤΙ?????ΟΧΙ??????ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΙΑ!!!!

Για να γίνει ένα έργο εμπλέκονται πολλές υπηρεσίες οπότε δεν μπορείς να προγραμματίσεις . Σταματείστε λοιπόν τη γκρίνια και τη μιζέρεια. Εξ άλλου όποιος θέλει να κάνει τη δουλειά του ή να πάει κάπου κινείται άνετα. Είναι μερικοί που γκρινιάζζουν μόνιμα και πετάνε κι εξυπνάδες ,ευτυχώς είναι δυο τρεις .......

Δεν γίνεται ένα τέτοιο έργο να ξεκινάει τέλος Ιουνίου στο Παράλιο όταν δηλαδή έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν.οπως και ένα έργο στο Άστρος πχ η ανάπλαση της πλατείας δεν πρέπει να γίνει τον Σεμπεμβριο μήνα όταν δηλαδή αρχίζει και αποκτά ζωή η πλατεία αλλά πρέπει να γίνει το καλοκαίρι.οι περισσότεροι δεν διαμαρτύρονται για το έργο αλλά για το χρονικό διάστημα που θα εκτελεστεί.και έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται επισκέπτες ,μόνιμοι κάτοικοι και τουρίστες.τι δεν καταλαβαίνετε???Για τον δρόμο στον ατσιγγανο που εκτελέστηκε σε νεκρή περίοδο είδατε κανέναν να διαμαρτυρηθεί??όχι φυσικά.εκει δεν έπεσε άσφαλτος πριν ενάμιση μήνα??γιατί διαβάζω κάποιον που γράφει ότι η άσφαλτος πέφτει μόνο καλοκαίρι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio