Σκαντζός: Έχουμε κάνει 20 έργα για την προστασία από τις καταπτώσεις βράχων

Πέμ, 23/03/2023 - 11:18
Image

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στον δρόμο στην ΕΟ Τρίπολης - Πύργου στο ύψος των Λαγκαδίων.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα πέρασε από εκεί το λεωφορείο με τους μαθητές από τη Βυτίνα.

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 23 Μαρτίου το θέμα συζητήθηκε και ο κ. Σκαντζός είπε:

«Έχουμε κάνει είκοσι έργα για προστασία από τις καταπτώσεις. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι το αντικείμενο δεν έχει τελειωμό. Η Αρκαδία είναι βράχος. Υπάρχει παντού αυτός ο κίνδυνος. Δουλεύουμε πάντα με προτεραιότητες. Κάναμε δέκα έργα πέρυσι, κάνουμε δέκα έργα φέτος. Πήγε η Τεχνική Υπηρεσία, έκανε αυτοψία στο συγκεκριμένο σημείο και άμεσα θα γίνει μελέτη και σύντομα θα προχωρήσουμε στις εργασίες».

Φωτογραφία: «Λαγκαδινά Νέα»

Σχόλια επισκεπτών

Έχω το παιδί μου που πάει Σχολείο και περνάει κάτω από δύο πεύκα είναι θέμα ημερών να πέσουν στα κεφάλια μας δεν είναι υπερβολή με μια επίσκεψη θα το διαπιστώσετε βρίσκονται στο Άστρος (οδός Βασιλείου Μπουρνακη ) κ Σκαντζε εάν Ο κ Δήμαρχος είναι αδιάφορος δώστε εντολή να δεί το θέμα Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ η Πολιτική Προστασία του Δήμου η οποία άλλη Υπηρεσία που εσείςγνωρίζετε ευχαριστώ εκ των προτέρων μια επίσκεψη καί θά κοπούν την επόμενη ημέρα

Πριν μερικά χρόνια στον ανάβαλο ο Τατούλης έκανε μισές δουλειές, με αποτέλεσμα ο μισός Βράχος πάνω από τον δρόμο να είναι ακάλυπτος από το προστατευτικό πλέγμα που μπήκε τότε.
Δείτε το και πάρτε μέτρα Πριν είναι αργά, η μάντρα του παλιού δρόμου όπως και αλλά βράχια είναι έτοιμα να καταρρεύσουν στον δρόμο και αλλοίμονο αν εκείνη την ώρα περνά αυτοκίνητο από κάτω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio