Παναρκαδικό Νοσοκομείο: 66 εργαζόμενοι σε αναστολή

Τετ, 01/09/2021 - 13:42
Image

Σε αναστολή τίθενται από 1η Σεπτεμβρίου οι υγειονομικοί που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αφού λήγει η προθεσμία που είχε οριστεί από την αρχή για τον προγραμματισμό των ραντεβού τους.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αναστάσιο Τζανή, οι εργαζόμενοι που τελικώς βγαίνουν σε αναστολή από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση, στο νοσοκομείο είναι συνολικά 66.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των εργαζομένων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι 903.

Οι εργαζόμενοι που βγαίνουν σε αναστολή είναι και ιατροί και νοσηλευτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό είναι μικρό, και ότι αυτό είναι θετικό για το νοσοκομείο, αλλά και για τη λειτουργία του.

 

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Σχόλια επισκεπτών

Έχετε μίσος για του ανεμβολιαστους βγάζετε χολή !!!!!!! Η Μάνα μας μας γέννησε να ζήσουμε ελεύθεροι και όχι να γίνουμε ΠΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ στην τρέλα του κάθε ΨΥΧΑΝΟΜΑΛΟΥ ... Το αίμα μας ήταναν , είναι καί θά παραμείνει καθαρό μέχρι να πεθάνουμε . . . Εσείς που βγάζετε την χολή σας απέναντι μας κάντε εξετάσεις να δείτε τη κυκλοφορη στης φλέβες σας . . . Το κεφάλι μας δεν θα το σκύψουμε μπροστά σε κανέναν. . . . . . Σας αφιερώνω το τραγούδι του Ξυλούρη ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΒΟΛΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ . . . . . . . . . ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ .!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio