Ορίστηκαν οι τομεάρχες Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας

Παρ, 29/07/2022 - 15:45
Image

Στην τελευταία συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας,  ορίστηκαν οι υπεύθυνοι τομέων σύμφωνα με τις κυρίαρχες ανάγκες που καταγράφονται στο νομό μας.

Οι υπεύθυνοι του εκάστοτε τομέα θα έχουν την κυρίαρχη ευθύνη της ανάδειξης των προβλημάτων των συμπολιτών μας, μέσω εισηγήσεων  προς το σώμα της Νομαρχιακής Επιτροπής και κατόπιν προς τα κεντρικά όργανα του κόμματος. Χρέος μας είναι η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα και η προβολή των ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία μας με παράλληλη επικοινωνία τους στην κεντρική διοίκηση. Συμμετέχουμε έτσι ενεργά στην διαμόρφωση του νέου Κυβερνητικού Προγράμματος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

 

Υπεύθυνοι τομέων

ΥΓΕΙΑ

Σαραντοπούλου Αδαμαντία

Αδάμη Αικατερίνη

 

ΠΑΙΔΕΙΑ

Κουτρουμπής Γεώργιος

Χρονόπουλος Κωνσταντίνος

 

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Χασάπης Ιωάννης

Τράκα Αγγελική

 

ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χασάπης Ιωάννης

Λυμπεράκη Γεωργία

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σβερκούνος Αντώνιος

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Σαραντοπούλου Αδαμαντία

Αδάμη Αικατερίνη

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μίχος Βασίλειος

Ρέκκας Χάρης

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κουτρουμπής Γεώργιος

Τράκα Αγγελική

 

 

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σχόλια επισκεπτών

Τα κομματα που χρωστανε εκαυομμυρια και εχουν χρεωσει τον ελληνικο λαο, δεν θα επρεπε να εχουν δικαιωμα να κατεβουν σε εκλογες. Επαιρναν δανεια απο τραπεζες χωρις εγγυησεις και χωρις να πληρωνουν και εκαναν ανακεφαλαιοποιησεις των τραπεζων για να σωθιυν οι τραπεζες, απο τα ταμεια του κρατους. Σπαταλησαν τα χρηματα των φορολογουμενων για να σωσουν τις τραπεζες. Ξεπουλησαν τα παντα για τις μιζες και εκαναν καρτελ στη ΔΕΗ και στο πετρελαιο κσι φτωχοποιησαν το λαο τους.

Συριζακια ρωτάτε το ξενυχτι να σας πει για τη δεξιά. Και κάτι συριζοδημαρχακια που τώρα προσκυνάνε τον Νικα. Αντε γεια ερχόμαστε το ΠΑΣΟΚ είναι παντού γιατί είναι Κινημα Λαού κι όχι κλαμπ αριστερών της ξαπλωστρας και του Καμμενου

ΔΗΜΟΤΗΣ 00.50 δεν τα ξέρεις καλά ή ακούς μόνο κανάλια του Καλογριτσα. Για ρίξε μια ματιά στα δάνεια και τις υποθηκες του ΣΥΡΙΖΑ και θα δεις τη μαύρη τρύπα. Γιαυτο στην επιτροπή θεσμών δεν βγάζουν αχνα οι βουλευτές αλλα βάζουν τα τρωκτικά να γράφουν στα διδικτυα. Επίσημα μούγκα. Κι όσο για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ ρωτάτε τη Μαριλιζα και τον Γιαννάκη Ραγκιυση που έχουν υπογράψει κάτι εκατομμύρια έξοδα και τώρα γλεντοκοπανε με βουλευτικό μισθό

χαχαχα παλεύει ο κακομοίρης ο ζαιος να πει για τις περιφερειακές. Πεθάναμε στο γέλιο. Ποιος έβγαλε τον Νικά Β Κυριακή σύντροφε; Ποιος έβαψε γαλάζια μητσοτακικη την Πελοπόννησο ενώ υπήρχε ανεξάρτητος υποψήφιος; Που μετατοπίστηκαν με μαθηματική ακρίβεια οι ψηφοφόροι Δέδε την Β' Κυριακή; Δεκανικια του Μητσοτάκη γι'αυτό ανάβουν κεριά στην ΝΔ να έχει ο Θεός καλά τον Τσίπρα να κυβερνάνε 40 χρόνια

Μαυρη τρύπα και στις εκλογές. Ο λαός δεν ξεχνά εσάς που ξεφτυλήσατε το ΠΑΣΟΚ και τωρα το παιζετε " ερχομαστε¨ . 5% και πολύ σας είναι απο κανέναν παππού. Η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα είσαστε.

15:45 Εσείς ξεφτιλισατε την αριστερά το 89 με τον Μητσοτάκη αγκαλιά και τώρα την κάνατε ρεντικολο με τους καμμένους και πολακοειδη. Στο 3% γυρνάτε έρχεται η ώρα σας δεκανικια του Καραμανλή. Προσκυνάτε Παυλόπουλο που διόρισε τη μισή Ελλάδα και χρεοκοπήσαμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio