Ολοκληρώθηκε η πλακόστρωση στον Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου στα Κάτω Δολιανά (pics)

Δευ, 22/01/2024 - 14:12
Image
Image

Ολοκληρώθηκε η πλακόστρωση στον προαύλειο χώρο του Αγίου Κωνσταντίνου στο νεκροταφείο στα Κ. Δολιανά! Το πρώτο μέρος της πλακόστρωσης είχε ήδη γίνει με πρωτοβουλία της οικογένειας Γεωργίου Τσιροπουλου στη μνήμη της συζύγου του Βενετίας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και στήριξαν αυτή τη σημαντική δράση! Υπάρχει ένα τελευταίο υπόλοιπο στο λογαριασμό στη μάντρα Τερζάκη, όσοι θέλουν μπορούν να συμβάλουν οικονομικά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΆ

Την Ελένη Φούφα κόρη του αειμνήστου Μανώλη Φούφα, έναν άνθρωπο γνωστό για την έντονη εθελοντική κ φιλανθρωπική του δράση κ την αγάπη του για την ιδιαίτερη του πατρίδα ιδιαίτερα τα δύσκολα χρόνια.Η Ελένη με τον δικό της τρόπο υποδηλώνει και αυτή έμπρακτα την αγάπη της για την ιδιαίτερη της πατρίδα και εμπιστεύεται το έργο της εθελοντικής διακονίας.

Την οικογένεια Καχριμανη και την οικογένειά Κουρόγιωργα που στη μνήμη του Πότη διεθεσαν ένα σημαντικό ποσό αντί στεφάνων.

Τον Σύλλογο Δολιανιτων της Αθήνας.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολιανών.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς όλους του συχωριανους που είτε επώνυμα είτε ανώνυμα πρόσφεραν κ αυτοί με τη σειρά ΤΟΥΣ σημαντικά χρηματικά ποσά.

Το έργο ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη βοήθεια και την στήριξη όλων! Το ενδιαφέρον η βοήθεια και η συμπαράσταση όλων υποδειγματικη!

Τέλος, Ύστερα από συνεννόηση με το εκκλησιαστικο συμβούλιο θα τελεσθεί λειτουργία, υπέρ υγείας των συνδρομητών και υπέρ αναπαυσεως των ψυχών, θα υπάρξει ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία. Αν βάζαμε ένα τίτλο σε αυτή τη δράση θα ήταν... Ο ΚΌΣΜΟΣ ΑΛΛΆΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΌΧΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΣΟΥ...

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio