Ολοκληρώνεται το έργο του ηλεκτροφωτισμού στη θέση Νησί (pics)

Παρ, 17/09/2021 - 13:23
Image

Ολοκληρώνεται το έργο του ηλεκτροφωτισμού στη θέση Νησί στην Κοινότητα Παραλίου Άστρους, ενώ ολοκληρώθηκε το έργο φωτισμού του δρόμου προς το νεκροταφείο στην Κοινότητα Κορακοβουνίου. Τις επόμενες μέρες ακολουθεί η υπογραφή της σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό στην είσοδο της Κοινότητας Πραστού.

Με συστηματική δουλειά συνεχίζουμε την υλοποίηση των στόχων μας.

υυ

Σχόλια επισκεπτών

καλό θα ήταν να πήγαινε και κανένα βράδυ ο Δήμαρχος στο Παράλιο Αστρος. Για να διαπιστώσει και ο ίδιος ότι τα περισσότερα φώτα στο Λιμάνι είναι καμμένα ολόκληρο το καλοκαίρι. Καλά αυτός δεν πάει. Οι δικοί του δεν του λένε τίποτα;

Μπράβο στην Δημοτική Αρχή που αποδίδει την ΚΑΠ (πρώην ΣΑΤΑ) στις Κοινότητες (χωριά) και μετά από προτάσεις - έργα από τις Κοινότητες που υιοθετεί ο Δήμος και εγγράφει στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Δήμου, γίνονται έργα στα Χωριά. Πράγμα που δεν έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Συγχαρητήρια και στον Δήμαρχο. Συνέχισε να αποδίδεις την ΚΑΠ στις Κοινότητες όλη την Τετραετία και τα χωριά θα είμαστε μαζί σου στις επόμενες εκλογές!!@!!! Τα χωριά σιγά - σιγά βγαίνουν από την εγκατάληψη που τα είχε θέσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή!!!!

Φίλε Ανώνυμε 13:32 Το θέμα να γίνονται έργα που θα βοηθούν στην διαβίωση των κατοίκων - Δημοτών. Τώρα αν γίνονται χειμώνα ή Καλοκαίρι δεν παίζει κανένα θέμα. Μην σνομπάρεις τα πάντα με τις γελοιότητές σου μόνο και μόνο για τους αντιπολιτευτικούς λόγους. ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ!!!

13:32 είστε κακεντρεχης αγαπητέ είστε και ανενημερωτος. Μάθετε γιατι καθυστέρησε το έργο πρώτα και μετά ρίξτε το φαρμάκι. Χιλιάδες κοντέινερ άργησαν να φτάσουν στα λιμάνια λόγω πανδημίας. Οι εγκαταστάσεις ήταν έτοιμες γι'αυτό και μόλις έφτασαν οι κολώνες μπήκαν αμέσως.
Χώρια ότι έπρεπε να έχει γίνει από την προηγούμενη 5ετια το έργο αλλά ας μην γκρινιάζουμε άλλο....

Φίλε 15:16 ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου ? Όμως γιατί θίγεσαι τόσο ?? Είπα κάποιο ψέμα κάποιο λάθος ? Εκφέρω απλή δημοκρατική κριτική σαν απλός πολίτης !! Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται

Υπαρχει και ενας προεδρος στο χωριο που κανονικα πρεπει καποια στιγμη ,επιτελους , να ενδιαφερθεί για το Παραλιο ολο το χρονο και οχι μονον 5 μηνες πριν τις εκλογες . Άφαντος και αυτος και ο ντοπιος αντιδημαρχος με έδρα το Ναυπλιον .Καλα να παθομεν. Επιλογες ειχαμε.

23:39 εσυ που επαναλαμβάνεις κάθε τόσο οτι ενας ανθρωπος μονο γράφει και κατηγορεί, εχεις δίκιο. Όλοι οι άλλοι εχουν μείνει αγαλμα απο τα μεγαλειώδη εργα σας. Και ενας μονο κράζει... Όπως τα λές είναι.

Ακριβώς, μόνο κράζεις σε μόνιμη βάση κύριε 11;56 και χαίρεσαι με αυτό. Ασχολήσου με την ουσία και ψάξε από κοντά τα πράγματα αν θέλεις το καλό του τόπου. αλλά μάλλον το αντίθετο επιδιώκεις!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio