Ο Λάκης Γαβαλάς στο Παράλιο Άστρος (pics)

Σάβ, 03/07/2021 - 22:11
Image
Image

Ύστερα απο πολλά  πολλά χρόνια  επέστρεψε στο Παράλιο Αστρος ο Λάκης Γαβαλάς. 


Σαν να μην περασε μια μερα αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας φωτογραφίες από το εστιατόριο "Κοχύλι" 


"Η Gruding τηλεοραση στην ΕΡΤ εχει την Νακυ Αγαθου, και ο Αλκης Στεας θα παρουσιασει το ευτυχειτε...😂
Και οντως ευτυχουμαι να ειμαστε Ελληνες και να απολαμβανουμαι διακοπες σε τοσο υπεραχα μερη με φιλους οπως ο @vassilispolit1s που εχει το υπεροχο Κοχύλι στην περιοχη"

Σχόλια επισκεπτών

Για αυτό οι αστρινοί είστε "χωριάτες" ... το ήπια πιο χοντρά και το κόψανε εδώ τα φυντάνια. Έρχεται ένας γνωστός και σας διαφημίζει και εσείς ολοι ειρωνία και κράξιμο. Τα ίδια κάνετε και στα μαγαζιά σας. Για αυτό είστε μόνιμα με την κλάψα. Να λέτε και ενα ευχαριστώ στους τριπολιτσιώτες που ήρθαν και έκαναν μαγαζιά της προκοπής γιατί ακόμα θα τα είχατε όλα όπως ήταν το 1980

Αντί να παρακαλάτε να έρχονται κάποια αναγνωρίσιμα άτομα στην περιοχή, αμέσως εξυπναδισμούς και ειρωνείες. Μια φωτογραφία, ένα σχόλιο μια απλή αναφορά αυτών των ανθρώπων και να η δωρεάν διαφήμιση του τόπου σας. Αλλά δεν πειράζει....Ζήστε εκεί το γκρίζο και την μετριότητά σας. Κι ευτυχώς που μια κακοκαιρία πήρε τις λαμαρίνες απ τη στέγη κάποιου παλιού εστιατορίου, αλλιώς όχι στην εποχή του 1980 αλλά ακόμα πιο πίσω θα είσασταν. Το είπε πλαγίως και ο Γαβαλάς !!!

Ο 15:57 έχει δίκιο και το λέω ως Αστρινος. Αντί να χαρούμε και με χιούμορ που ο συμπαθέστατος και γλυκύτατος Λάκης Γαβαλας ήρθε στο Αστρος, αμέσως άρχισαν ειρωνείες και μιζεριες. Σας χάλασε την αισθητική ο κορυφαίος μόδιστρος και απελευθερωμενος άνθρωπος; Γιατί ξεχάσατε πως χοροπηδανε στα πανηγύρια της γουρνοπουλας; 2000 μέρη τον περιμένουν και τον παρακαλάνε και είναι τιμή μας να έρχεται και να το δηλώνει και δημόσια. Και κάτι ακόμα, μην τρομάξετε, αλλά είναι ευτυχισμένος κι ακομπλεξαριστος και τα έχει καλα με τον εαυτό του και σκορπάει παντού χαρά και γέλιο. Εσείς κοιτάξτε τις ψυχές σας και τις ζωές σας γιατί μάλλον ζειτε στο σκοτάδι και τη ζήλια.
Χόρευε τους Λάκη κάποτε θα γίνουν άνθρωποι.

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες.
Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα.
Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους -
ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΟΙ .
ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ
ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΝΟ

Τι σου είναι ο Έλληνας τελικά!!!πριν μια βδομάδα που είχαν επισκεφθεί τον τόπο μας κάποιοι υπεύθυνοι για την σημερινή κατρακύλα της χώρας μας (Βενιζέλος- Δασκαλάκη) αποθεώθηκαν ως celebrities ενώ τώρα που επισκέφθηκε τον τόπο μας ένας αναγνωρίσιμος άνθρωπος βγάζουν όλοι τα αποθυμενα τους.στα ποστ που αφορούσαν το συνέδριο των δικηγόρων έπρεπε να βγάλετε το θυμό σας αλλά εκεί μόκο και τουμπεκί.ρε μνημόνια μέχρι ο Γαβαλάς να αλλάξει φύλο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio