Μηνύματα ειρήνης από τους επίσημους στα Θεοφάνια στο Παράλιο Άστρος (vid)

Σάβ, 06/01/2024 - 16:41
Image

Στο ηλιόλουστο Παράλιο Άστρος βρέθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες για να παρακολουθήσουν με κατάνυξη τον αγιασμό των Υδάτων.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό κολυμβητές όλων των ηλικιών βούτηξαν στην θάλασσα, για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό και να λάβουν την ευλογία του. Τον Σταυρό τον έπιασε ο κ. Παναγιώτης Σαβούρδος, ενώ αρκετοί ήταν και οι μικροί μαθητές που βούτηξαν φέτος.

Στην κάμερα του arcadiaportal.gr έκαναν δηλώσεις ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Σκαντζός Μανώλης, ο κ. Μανδρώνης περιφερειακός σύμβουλος και ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης. Επίσης οι κολυμβητές που βούτηξαν για τον Σταυρό μάς μίλησαν για την εμπειρία τους.

Ο κ. Βλάσης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους στέλνοντας το δικό του μήνυμα για παγκόσμια ειρήνη.

«Ας ευχηθούμε το Φως της Χριστιανοσίνης να φωτίσει τα μυαλά των ηγετών μας σε παγκόσμιο επίπεδο για να επέλθει ειρήνη και τα μυαλά της ελληνικής ηγεσίας για σωστές αποφάσεις, για να ευημερεί ο Έλληνας πολίτης»

Ο κ. Σκαντζός ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Πελοποννήσιους και το έτος να είναι ειρηνικό για όλους.

«Εύχομαι στην Αρκαδία να έχουμε πολλά έργα να κάνει και άλλα βήματα προς το μέλλον», είπε. Τέλος, συνεχάρη την κυρία Ιωάννα Λυτρίβη για τη νέα της θητεία στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο κ. Μανδρώνης ευχήθηκε για μια καλή χρονιά. «Εύχομαι να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και πιστεύω με την νέα περιφερειακή αρχή με τον Δημήτρη Πτωχό και όλες τις δυνάμεις που θα ενωθούν να γίνουν πολλά στην Πελοπόννησο».

Ο  δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν τη σημερινή μέρα για την τέλεση του Αγιασμού των Υδάτων. Επεσήμανε πόσο σημαντικό ήταν που αυτή την ημέρα είχαν σύμμαχό τους τον καιρό και πολύς κόσμος βρέθηκε στο Παράλιο Άστρος για να παρακολουθήσει τον Αγιασμό των Υδάτων.

Ο κολυμβητής κ. Παλιογιάννης συμβούλεψε όλους να κάνουν χειμερινά μπάνια προς όφελος της υγείας τους. Οι νεαροί κολυμβητές αν και δεν έπιασαν τον Σταυρό, ευχήθηκαν σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και δεσμεύτηκαν του χρόνου να είναι πιο γρήγοροι και να πιάσουν τον Σταυρό.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Η ΑΡΚΑΔΊΑ... καπνίζει την
Πίπα της ειρήνης...
Πάνω στα αγιασμένα ύδατα....
Την ίδια στιγμή ο μπλινκεν...
Μας πουλάει F35...στο σπίτι
Του ΠΡΟ..... υποψήφιοι για
ΝΌΜΠΕΛ..... πολλοί....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio