Μεταφέρθηκε αυτοδίκαια στο Ναύπλιο το υποθηκοφυλακείο Άστρους

Δευ, 26/02/2024 - 14:18
Image

Με απόφαση της Κυβέρνησης καταργούνται όλα τα υποθηκοφυλακεία της χώρας και ήδη πολλά από αυτά που υπήρχαν στην Αρκαδία έχουν μεταφερθεί στο Κτηματολογικό Γραφείο Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα αποφάσεις έχει καταργηθεί το ειδικό άμισθο υποθηκοφυλακείο Τρίπολης Βόρειας Πλευράς, του Ορχομενού και το υποθηκοφυλακείο Τρίπολης Νότιας Πλευρά και έχουν μετακινηθεί στο Κτηματολογικό Γραφείο Πελοποννήσου.

Να αναφέρουμε ότι το Κτηματολογικό Γραφείο Πελοποννήσου έχει έδρα την Τρίπολη και έχει υποκαταστήματα στο Ναύπλιο, την Κόρινθο, την Σπάρτη και την Καλαμάτα.

Στην Αρκαδία ήδη έχουν καταργηθεί τα εξής υποθηκοφυλακεία και έχουν μεταφερθεί στο Κτηματολογικό γραφείο Πελοποννήσου – Τρίπολης:

Δημητσάνας

Μεγαλόπολης

Λεωνιδίου

Κοντοβάζαινας

Τρίπολης

Επίσης με ΦΕΚ στις 17 Ιανουαρίου 2024 καταργήθηκε το υποθηκοφυλακείο Άστρους και κατ’ εξαίρεση μεταφέρθηκε στο Κτηματολογικό γραφείο Ναυπλίου.

Έτσι από τις 20 Φεβρουαρίου έχει μεταφερθεί στο Ναύπλιο.

Βέβαια για την εξυπηρέτηση ΜΟΝΟ των δικηγόρων, δικαστικών υπαλλήλων και συμβολαιογράφων θα παραμείνει ανοιχτό για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα.

Για αυτή την εβδομάδα θα είναι ανοιχτό για μόνο δύο μέρες από τις 10:00 έως τις 14:00.

Να σημειώσουμε ότι οι πολίτες μπορούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά να εξυπηρετηθούν.

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και τα κονε τα πολλά που έχει... Κλείστε και τις τράπεζες τώρα να ερημώσουμε τελείως...
Πφφφφφφ ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής τι έχει να πει για όλα αυτά???
Εμφανίστηκε και στην Μουριά μετά από 4.5 μήνες ... Γιατί άραγε???

Επειδή δεν έχουν αφήσει καμία υπηρεσία στην περιοχή, όλες τις έχουν μεταφέρει Τρίπολη ή Ναύπλιο, αυτοδίκαια βεβαίως - βεβαίως, να δείτε ότι τα επόμενα που θα μεταφέρουν θα είναι τα νεκροταφεία, αυτοδίκαια βεβαίως- βεβαίως. Δεν έχουν αφήσει και κάτι άλλο.

ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ;;;
Αυταπατάστε ή επιδιώκετε να μας παραπληροφορείτε!!
Το Υποθηκοφυλακείο Άστρους συγχωνεύθηκε σε Κτηματολογικό Γραφείο άλλης Περιφερειακής Ενότητας και όχι σε αυτή που ανήκει! μετά από επαίσχυντες και προσβλητικές παρεμβάσεις!!

Φαντάσου ο δήμαρχος να μην τα είχε καλά με Περιφερεια , με την κυβέρνηση , με τους βουλευτές που έκαναν αγώνα για να βγει.Ο κάθε δήμαρχος θα πρέπει να ειναι μαχητής και να διεκδικεί για το πολίτη όχι να ειναι το πιόνι της καθε κυβέρνησης

Ψηφίζουμε Βασίλη γιατί είναι Πατριώτης (Αρκάς) εσυ ψήφισε Από τον Έβρο Κρήτη που τους ξέρεις καλύτερα τους κολλητούς μας αρέσει η Λυτριβη στη Βουλή παρα ο πολακης τη είμαι? ΠΑΣΟΚΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio