Λαμπρόπουλος για κακοκαιρία: Ας περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας τις επόμενες δύο μέρες (vid)

Πέμ, 14/10/2021 - 14:26
Image

Σε πλήρη ετοιμότητα έχει τεθεί ο μηχανισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενόψει της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που από χθες Τετάρτη 13 Οκτωβρίου έχει πλήξει πολλές περιοχές, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Για την Πέμπτη αναμένονται βροχές, κατά τόπους  χαλαζοπτώσεις, και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια των φαινομένων από ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος είπε ότι στην Τρίπολη είναι ανοιχτά επί εικοσιτετραώρου βάσεως τα διοικητήρια, όπως το κεντρικό κτίριο της περιφέρειας στην πλατεία Ανεξαρτησίας, και η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές Υπηρεσίες.

Στην Αρκαδία ιδιαίτερα στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, έχουν τεθεί σε επιφυλακή ακόμα και ιδιώτες εργολάβοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν ό,τι συμβεί.

«Ας περιορίσουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας τις επόμενες δύο μέρες που αναμένεται να εξελιχθεί το φαινόμενο στην Αρκαδία», προέτρεψε τους πολίτες σημειώνοντας ότι η κακοκαιρία «Μπάλλος» φαίνεται να είναι πιο ισχυρή από την «Αθηνά», όπως είπε.

Σύμφωνα με το Εκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) το καιρικό σύστημα με το όνομα Μπάλλος (BALLOS) θα προκαλέσει κακοκαιρία στη χώρα από σήμερα Πέμπτη 14 του μήνα και από τα δυτικά – νοτιοδυτικά:

Την Παρασκευή (15-10-2021) κακοκαιρία προβλέπεται αρχικά σε όλη τη χώρα, τα έντονα φαινόμενα όμως από τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν.

Το Σάββατο (16-10-2021) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν την ανατολική χώρα, αλλά βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Το Λενίδι διασχίζεται από το ποτάμι Δαφνώνας
Στο ποτάμι αναπτύσσονται 100 παράνομες δραστηριότητες μεταξύ των οποίων και αυτή της καταπάτησης δημόσιας έκτασης (Κτηματική Υπηρεσία υπάρχει?)
Εισαγγελέας υπάρχει?
Δήμος Υπάρχει ?
Η αρμοδιότητα της αντιπλημμυρικής θωράκισης και προστασίας ανήκει στις Περιφέρειες.
Λαμπρόπουλος υπάρχει ?????
Αποτέλεσμα = ΜΗΔΕΝ
θα πνιγούμε .
SOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio