Κώστας Βλάσης: Μπορούμε να κάνουμε την Αρκαδία οδηγό για όλη την Πελοπόννησο (vid)

Παρ, 12/05/2023 - 12:32
Image

Λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κ. Κώστας Βλάσης, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST και στην εκπομπή «Εκλογές 2023».

Μίλησε στον δημοσιογράφο Θέμη Κανελλόπουλο για πολλά κρίσιμα ζητήματα, όπως το σχέδιο της απολιγνιτοποίησης, τις επενδύσεις που έρχονται στην Αρκαδία, το Φυσικό Αέριο, την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας στην Αρκαδία και τις λύσεις που έχει δώσει ο πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία αυτή την τετραετία.

Η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει την σταθερότητα, μία οικονομία που θα αναπτύσσεται , μία χώρα με σύνορα. H Νέα Δημοκρατία είναι μια παράταξη ευθύνης, η οποία έχει υλοποιήσει το 95% του προγράμματός της.

Ο κ. Βλάσης μίλησε για το δημογραφικό, τη μείωση του πληθυσμού στην Αρκαδία, αλλά και την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας για να κρατήσει τους νέους στην επαρχία, φέρνοντας ιδιωτικές επενδύσεις και δημιουργώντας θέσεις εργασίας.

Είμαι υπερήφανος γιατί στην Αρκαδία έχουν γίνει τρεις μεγάλες επενδύσεις και από τη θέση μου έχω ασκήσει πιέσεις για να γίνουν αυτές στην ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Κλείνοντας, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Βλάσης Κώστας είπε «Ήμουν και θα είμαι πάντα δίπλα στους Αρκάδες. Μπορούμε να κάνουμε την Αρκαδία οδηγό για όλη την Πελοπόννησο».

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio